Dark Mode Light Mode

Συνάντηση Μιχαλάκη με Αρσονιάδη – Λεμονίδη

Tο πρωί ο αντιδήμαρχος Χριστόδουλος Μιχαλάκης δέχθηκε στο γραφείο του στο δημαρχείο τον πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Βασίλη Λεμονίδη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Παναγιώτη Αρσονιάδη.

Ήταν μία συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία της διοίκησης του Δήμου, για ν΄ αποκατασταθούν οι σχέσεις ανάμεσα στο δήμο Καβάλας και τους δύο συλλόγους, σχέσεις που διαταράχθηκαν προ ημερών εξαιτίας των διαδικασιών και των αποφάσεων για λειτουργία χριστουγεννιάτικης αγοράς στην πλατεία Καπνεργάτη.

«Εμείς δε θέλουμε αντιπαράθεση με αγορά» είπε ο Χριστ. Μιχαλάκης, που φαίνεται ν΄ αναγνώρισε λέγοντας προς τον κ. Λεμονίδη και τον κ. Αρσονιάδη, το λάθος του Δήμου Καβάλας να προχωρήσει σε συγκεκριμένες διαδικασίες χωρίς να έχει προηγηθεί διαβούλευση και με την ομοσπονδία και με τον εμπορικό σύλλογο.

Ο Χριστ. Μιχαλάκης επανέλαβε τη βεβαιότητα της διοίκησης του Δήμου ότι η χριστουγεννιάτικη αγορά στην πλατεία Καπνεργάτη, δε θα επηρεάσει τη λειτουργία των καταστημάτων. Υποσχέθηκε ότι του χρόνου θα γίνει διαφορετική συζήτηση. Ζήτησε δε από την ομοσπονδία και τον εμπορικό σύλλογο να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις, που θα γίνουν σε τρία διαφορετικά σημεία στο κέντρο της πόλης, την περίοδο των εορτών.

Από τη μια ικανοποιήθηκαν οι κύριοι Λεμονίδης κι Αρσονιάδης, από την άλλη έχουνε πάλι παράπονο, το ότι θα μπορούσαν όλα να είχαν συζητηθεί στην ώρα τους, να υπάρχουν κοινές αποφάσεις και κανένα πρόβλημα, καμιά διαφωνία, καμιά παρεξήγηση.

Επιφυλάχθηκαν ν΄ απαντήσουν στην πρόταση της διοίκησης του Δήμου, για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις, καθώς η συζήτηση, ειδικά σ΄ αυτό το μέρος της άρχισε χθες και θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.

 

Προηγούμενο άρθρο

Οι ξενοδόχοι της Θάσου αυξάνουν τις τιμές;

Επόμενο άρθρο

Οι απεργοί της Κόκα Κόλα στην Καβάλα