Dark Mode Light Mode

Συνέλευση ΝΟΔΕ με Κεφαλογιάννη, επανεμφάνιση Καλλιοντζή

Ο Μανόλης Κεφαλογιάννης παραβρέθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στην Καβάλα, σε νομαρχιακή συνέλευση της τοπικής Νέας Δημοκρατίας. Λίγο νωρίτερα έδωσε συνέντευξη τύπου έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κώστα Ευθυμιάδη. Στη συνέντευξη τύπου ο Μ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε σε θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία της Ελλάδας και της εθνικής οικονομίας γενικότερα, μίλησε για την επίσκεψη Μέρκελ, το θέμα Μπαλτάκου και τις ευρωεκλογές.

Είναι γνωστό ότι ο Μ. Κεφαλογιάννης αν και βουλευτής θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. και η επίσκεψή του στην Καβάλα, είχε αυτό τον στόχο να προβάλει την υποψήφιότητά του καθώς πλέον οι ευρωβουλευτές χρειάζονται σταυρό προτίμησης.

Η είδηση υπήρξε στη διάρκεια της νομαρχιακής συνέλευσης και όχι στη συνέντευξη τύπου, που προηγήθηκε. Μετά από καιρό επανήλθε στην κομματική δραστηριότητα ο Θ. Καλλιοντζής, ο οποίος παρακολούθησε κυρίως την εισήγηση του Μ. Κεφαλογιάννη. Αποχώρησε από τη συνέλευση, όταν άρχισαν να μιλούν οι βουλευτές – παρόντες – Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Πασχαλίδης, Ντίνος Κλειτσιώτης. Στη συνέλευση παραβρέθηκε ο Θ. Μαρκόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου Στ. Κεχαγιάς, όχι όμως η Δ. Τσανάκα.

Εντύπωση προκάλεσε η παρέμβαση στη συνέλευση του προέδρου της δημοτικής οργάνωσης Καβάλας της Ν.Δ. Μ. Φραντζεσκάκη, που είπε στην ομιλία του ότι κακώς αποκλείσθηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, Άσκησε κριτική επίσης στα όσα συμβαίνουν στο δήμο Πειραιά, όπου ο υποψήφιος της Ν.Δ. και εν ενεργεία δήμαρχος κ. Μιχαλολιάκος, κινδυνεύει από ένα ψηφοδέλτιο που προέρχεται από τον Ολυμπιακό. Και για τα δύο θέματα ο κ. Κεφαλογιάννης δεν απάντησε, ούτε καν σχολίασε, παρά του ότι του δόθηκε η σχετική δυνατότητα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

12 πρώτοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι

Επόμενο άρθρο

Γ` Εθνική: Κέρδισε μόνο ο Ορφέας, έχασαν οι άλλοι τρεις