• 6 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Συναντήσεις στο εργοστάσιο

 Συναντήσεις στο εργοστάσιο

Συνεχίζονται στο εργοστάσιο των λιπασμάτων συναντήσεις συνδικαλιστών με διευθυντικά στελέχη της Εταιρίας. Μία πρώτη συνάντηση έγινε τη Δευτέρα, ενώ ένα δεύτερο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για σήμερα.

Όταν αυτές οι συζητήσεις των συνδικαλιστών με τα στελέχη του εργοστασίου ολοκληρωθούν και καταλήξουν, τότε το πιθανότερο αρχές Οκτώβρη θα κληθεί στην Καβάλα ο Διονύσης Μπεχράκης για να συνεχισθούν οι συζητήσεις για τη νέα υπογραφή σύμβασης και να ολοκληρωθούν εντός του Οκτώβρη.

Από μέρα σε μέρα παίρνει μπρος η μονάδα της Αμμωνίας, αφού η ΒΦΛ συμφώνησε πλήρως με την εταιρία ΔΕΠΑ. Η μονάδα ήταν εκτός λειτουργίας για περίπου έναν μήνα.

Οι παραγγελίες είναι αυξημένες όπως επίσης και οι πελάτες του εξωτερικού παραγγέλνουν μεγάλες ποσότητες λιπασμάτων, γεγονός που χαροποιεί τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της Νέας Καρβάλης.

 

Διαβάστε επίσης