Dark Mode Light Mode

Συναυλία του Νίκου Βέρτη στο λιμάνι;

Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης που έλκει την καταγωγή του από το Νομό Καβάλας, επισκέφθηκε το κεντρικό λιμάνι της πόλης τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Συνοδεύονταν από τη μάνατζερ του. Είδε από κοντά τους χώρους, πίσω από το τελωνείο, όπου θέλει να πραγματοποιήσει μεγάλη μουσική συναυλία κατά τις αρχές Αυγούστου.

Ο Ν. Βέρτης που κατάγεται από τη Γαληψό του πρώην Δήμου Ορφανού, επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι το νομό Καβάλας, συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια στο τραγούδι.

Θα πραγματοποιήσει σε όλη την Ελλάδα επετειακές συναυλίες. Αυτή δε της Καβάλας θέλει να είναι η συναυλία που θα ξεχωρίσει.

Δεν έχει ακόμη αποφασίσει το χώρο. Επιθυμία του τραγουδιστή είναι η συναυλία της Καβάλας να δοθεί σε ένα χώρο κοντά στη θάλασσα.

Ξεναγήθηκε από εκπρόσωπο του ΟΛΚ στην περιοχή πίσω και μπροστά από το τελωνείο. Επέλεξε ως τον καταλληλότερο χώρο το χώρο στάθμευσης πίσω από το τελωνείο, όπου μάλιστα θα τον χρησιμοποιήσει για τρεις ολόκληρες ημέρες, αποζημιώνοντας τον ιδιώτη που το νοικιάζει από τον Οργανισμό.

Ο Ν. Βέρτης δεν πήρε ακόμη οριστική απόφαση, πάντως στην επίσκεψή του στην Καβάλα, φάνηκε να προτιμά το χώρο στάθμευσης πίσω από το τελωνείο, για να πραγματοποιήσει τον Αύγουστο τη μεγάλη του συναυλία.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Νέα βλάβη ο «Ταξιάρχης», στη θέση του το Aqua Maria

Επόμενο άρθρο

Aύριο η Ενωση με Παναθηναϊκό