Dark Mode Light Mode

Συνεδρίασε η επιτροπή ποιότητας ζωής

Συνεδρίασε χθες με έξι μόνο θέματα στην ημερήσια διάταξη, η επιτροπή ποιότητας ζωής, του Δήμου Καβάλας. Συζήτησε κι αποφάσισε ομόφωνα την οριστική ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος καφενείου, που βρίσκεται στην περιοχή του λιμανιού.

Το κατάστημα αυτό από καιρό τώρα παρουσιάζει πρόβλημα με το ύψος των τουαλετών, το οποίο είναι στο ένα μέτρο και ογδόντα εκατοστά, ενώ με έγγραφό της Διεύθυνση υγείας υποστηρίζει ότι στις τουαλέτες καταστημάτων υγιεινομικού ενδιαφέροντος ελάχιστο ύψος πρέπει να είναι δύο μέτρα και δέκα εκατοστά.

«Είμαστε αναγκασμένοι ν΄ ανακαλέσουμε την άδεια λειτουργίας του καταστήματος. Διαφορετικά θα βρεθούμε κατηγορούμενοι στο δικαστήριο», είπε ο πρόεδρος της επιτροπής αντιδήμαρχος Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Συμπλήρωσε πάντως ότι τα μέλη της επιτροπής προτρέπουν τον επαγγελματία να βρει το δίκιο του προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη.

«Είναι απαράδεκτο αυτά τα μαγαζιά να χάνουν την άδεια λειτουργίας τους για τέτοιο λόγο. Είμαστε προ αδιεξόδου», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Τσοχαταρίδης.

«Είδικα είμαστε μαζί του», κλείνοντας τη συζήτηση, είπε ο πρόεδρος της επιτροπής Θ. Παπαδόπουλος.

Σε άλλο παρόμοιο θέμα για την ανάκληση άδειας ή ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος στο κέντρο της Καβάλας, η επιτροπή έδωσε ολιγοήμερη αναβολή, εξαιτίας του ότι, ο υπεύθυνος της επιχείρησης αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του, ασθενεί και δε μπορούσε να είναι παρών στη χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχουν η επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Καβάλας, ενέκρινε την απόφαση του Κωστή Σιμιτσή που ικανοποιεί αίτημα του EUROTAXI Καβάλας. Έτσι οι θέσεις των αυτοκινήτων ταξί στην περιοχή της δημοτικής αγοράς επί των οδών Αμύντα και Αριστοτέλους από οκτώ που ήταν τόσο καιρό αυξάνονται σε 15.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας προειδοποιεί

Επόμενο άρθρο

Γκαζάκια στη πυλωτή του Διοικητηρίου