Dark Mode Light Mode

Συνεδρίαση διοίκησης επιμελητηρίου στη Θάσο

Tην καθιερωμένη ετήσια συνεδρίασή του στη Θάσο πραγματοποιεί αύριο νωρίς το απόγευμα το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στο Λιμένα στα γραφεία που διατηρεί για την εξυπηρέτηση των μελών του το Επιμελητήριο Καβάλας.
Από την ημερήσια διάταξη ξεχωρίζουμε το θέμα της συζήτησης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και η προώθησή του θέμα που πρωτίστως αφορά τον τουρισμό στη Θάσο, τα νεότερα για τη διοργάνωση της έκθεσης του επιμελητηρίου στο τέλος του μήνα.
Θα συζητηθούν επίσης οι σχολές μαθητείας ΕΠΑΣ και η απασχόληση αποφοίτων στο Επιμελητήριο, αλλά κι η αποδέσμευση κεφαλαίου προκειμένου το επιμελητήριο να αρχίσει να πληρώνει χρήματα για το έργο στο κτήριό του που είναι σε εξέλιξη.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το έργο εξελίσσεται ικανοποιητικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εργασίες γίνονται ακόμα και την Κυριακή.
Το επιμελητήριο θα επιστρέψει μάλλον το Νοέμβριο στον τελευταίο όροφο του κτηρίου, ενώ νέες πληροφορίες για το κατάστημα Public αναφέρουν ότι αυτό θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει πριν από την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, δηλαδή μετά το πρώτο 10ήμερο του Δεκέμβρη.
Το Επιμελητήριο Καβάλας προσπαθεί να συντηρήσει και να προετοιμάσει για τις εκθέσεις του Σεπτέμβρη και του Οκτώβρη το εκθεσιακό κέντρο στη Νέα Καρβάλη. Ανέθεσε σε ιδιώτη αντί του ποσού των 4.800 ευρώ τη συντήρηση του πρασίνου γύρω – γύρω από το κτήριο.
Με άλλη απόφασή της η διοίκηση του Επιμελητηρίου θα στηρίξει τον ΑΟΚ με το ποσό των 1000 ευρώ. 1000 ευρώ θα δοθούν στον Εμπορικό Σύλλογο Χρυσούπολης και 6.000 ευρώ στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών

 

Προηγούμενο άρθρο

Νύχτα ήρθε ο «Πελαγίτης», ακολουθεί το «Νήσος Μύκονος»

Επόμενο άρθρο

Αγιασμός στο δικαστικό μέγαρο