Dark Mode Light Mode
Γιόρτασε η Αγία Μαρίνα
Συνεχίζεται το σήριαλ – Περιμένοντας την εγγυητική
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΗ 2013

Συνεχίζεται το σήριαλ – Περιμένοντας την εγγυητική

Σήμερα μάλλον είναι η πιο κρίσιμη μέρα για το ιδιοκτησιακό του ΑΟΚ. Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης είχε επαφές σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής μέρας με τον υποψήφιο επενδυτή, ο οποίος επιμένει ν` αγοράσει τις μετοχές και να γίνει το αφεντικό της ομάδας.

Το μόνο που μένει αυτή τη στιγμή είναι η εγγυητική επιστολή από τράπεζα της Ελλάδας και όχι της Βουλγαρίας. Σήμερα θα φανούν τα πάντα.

Αν φανεί συνεπής ο υποψήφιος επενδυτής, θα κάνει το πιο σημαντικό βήμα με την εγγυητική επιστολή, που βέβαια η ΠΑΕ θα την περάσει από έλεγχο.

Χθες οι απόψεις και πάλι διίστανται. Ορισμένοι θεωρούσαν ότι δεν πρόκειται να γίνει η παραμικρή αλλαγή στο ιδιοκτησιακό, αφού ο υποψήφιος δε μπορεί να σηκώσει μεγάλο βάρος. Άλλοι τόνιζαν ότι η δουλειά προχωράει.

Υπάρχουν εν ολίγοις δυο τάσεις. Το σήριαλ συνεχίζεται. Αν υπάρχουν θετικές εξελίξεις ο Γιώργος Τσοκτουρίδης, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου αύριο Παρασκευή.

Σε διαφορετική περίπτωση, η αναμονή… σκοτώνει. Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια στο να σχεδιαστεί η ομάδα, εν όψει της νέας περιόδου.

*Δηλώσεις Κανάκη στους 93, 7

Νωρίτερα χθες το πρωί έκανε δηλώσεις στους 93, 7 ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΚ, Ντίνος Κανάκης λέγοντας τα εξής: « Από τη συνάντηση που είχαμε με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη, μάθαμε ορισμένα πράγματα που δεν ξέραμε. Μας είπε ότι σήμερα( χθες) θα είναι μια πολύ ωραία μέρα για τον ΑΟΚ, αφού υπάρχει ένας επενδυτής που έχει αποφασίσει να αγοράσει τις μετοχές και να πάρει την ομάδα. Σήμερα(χθες) θα γίνει η τελική διαπραγμάτευση φέρνοντας μια εγγυητική επιστολή που θα τη δώσει στον πρόεδρο, προκειμένου να προχωρήσει η αλλαγή του μετοχολογίου.

Εμείς για να βοηθήσουμε ακόμη μια φορά την ΠΑΕ, τους είπαμε ότι δίνουμε το 35% των μετοχών στον καινούριο επενδυτή.

Εφόσον βέβαια αλλάξει το μετοχολόγιο. Για το καλό της ομάδας να κάνει ότι θέλει. Δε μάθαμε ποιος είναι. Το μόνο που ζητήσαμε για να δώσουμε τις μετοχές, είναι να το δούμε από κοντά, πιο μπροστά. Αυτό για να μεταβιβάσουμε τις μετοχές.

Είναι Καβαλιώτης και η εγγυητική επιστολή που θα ερχόταν από αλλού τελικά θα είναι από τράπεζα της Καβάλας.

Δε θα είναι από τράπεζα της Βουλγαρίας.

Θα γίνει ένας μικρός έλεγχος της εγγυητικής και την Παρασκευή μας είπε ο Γιώργος Τσοκτουρίδης ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

Μερικοί συνάδελφοι μέσα στο συμβούλιο, δεν τα πιστεύανε. Όταν υπάρχει ταλαιπωρία 1 χρόνου, τι να πιστέψεις από εκεί και πέρα; Πιθανότατα να μη φταίει ο πρόεδρος. Αυτός ο Γολγοθάς τραβιέται εδώ και 1 χρόνο. Σε διαφορετική περίπτωση το άλλο σχέδιο είναι, να έχει η ομάδα 3 παίκτες μέχρι 23 ετών και οι υπόλοιποι να είναι οι παίκτες που έγιναν επαγγελματίες τον περασμένο Γενάρη. Δε ξέρουμε ποιος θα τραβήξει την ομάδα»

Οσον αφορά τα παραχωρητήριο που ζητήθηκε από την ΠΑΕ, τόνισε ο Ντίνος Κανάκης: « Πέρσι ο Δήμος Καβάλας μας παραχώρησε τα γήπεδα. Με μια παράγραφο ότι το «Ανθή Καραγιάννη» μπορούμε να το διαθέσουμε στην ΠΑΕ, εφόσον παίζει σε επαγγελματική κατηγορία. Κάναμε συμφωνητικό με την ΠΑΕ, για τις υποχρεώσεις που μας ανέθεσε ο Δήμαρχος. Από αυτά δεν έγιναν ούτε τα μισά.

Τώρα θέλουμε το ενοίκιο, το οποίο έχουμε υπογράψει ότι πρέπει να δώσουμε στο Δήμο. Ηταν ένα ποσό πολύ μικρό. Τα παραχωρητήριο δε το δώσαμε ακόμη. Πρέπει να πάνε να πληρώσουν στο Δήμο και εμείς στη συνέχεια θα τους δώσουμε την απόδειξη. Εμείς το έχουμε έτοιμο».

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Γιόρτασε η Αγία Μαρίνα

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΗ 2013