Dark Mode Light Mode

Σύγκρουση επιβατικών στην Τενέδου

Στις 9.00 χθες το πρωί στη διασταύρωση μπροστά από το άγαλμα του «Ακρίτα του Πόντου», λίγο πριν το δικαστικό μέγαρο, στην οδό Τενέδου, συγκρούστηκαν τσιπ με επιβατικό αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά δύο γυναίκες. Η μία επιβάτης του ενός αυτοκινήτου, η δεύτερη οδηγός του ενός από τα δύο αυτοκίνητα. Ασθενοφόρο μετέφερε τις δύο γυναίκες προληπτικά στο νοσοκομείο, όπου ουσιαστικά τις προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια και οι δύο γυναίκες έφυγαν από το νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης, η οποία διεξάγεται από το τμήμα τροχαίας Καβάλας, στο σημείο της διασταύρωσης που λειτουργούν φωτεινοί σηματοδότες, ένα από τα δύο οχήματα παραβίασε το σηματοδότη. Μάλιστα ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου ισχυρίζονταν ότι πέρασε κανονικά με πράσινο, επιρρίπτοντας ευθύνη στον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου.
Στο σημείο υπήρχε και τρίτος οδηγός αυτοκινήτου που κατέθεσε εκείνη την ώρα ως μάρτυρας επιβεβαιώνοντας όσα κατέθεσε ο πρώτος οδηγός που φαίνεται ότι κινούνταν κανονικά, στην οδό Τενέδου, από το δικαστήριο με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης.
Τα δύο αυτοκίνητα μετά τη σύγκρουση ακινητοποιήθηκαν επί του οδοστρώματος κλείνοντας το ρεύμα κυκλοφορίας στην οδό Τενέδου προς το κέντρο της Καβάλας. Τροχονόμοι για όσα χρειάστηκε έκαναν εκτροπή της κυκλοφορίας. Έτσι τα αυτοκίνητα στην οδό Τενέδου που είχαν κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, έκαναν αναστροφή μπροστά από το δικαστικό μέγαρο, κινούνταν στη συνέχεια στους δρόμους της Κηπούπολης, της Αγίας Παρασκευής κι από την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης ξανάβγαιναν σε πορεία προς το κέντρο της πόλης.

Προηγούμενο άρθρο

Ληστεία σε μίνι μάρκετ σε χρόνο ρεκόρ!

Επόμενο άρθρο

Είναι «κρύο» ανέκδοτο - Η ενδεχόμενη βουλευτική υποψηφιότητα Εμινίδη με το ΣΥΡΙΖΑ