• 6 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Τέλος η χριστουγεννιάτικη αγορά – Ο δήμος φέρνει νωρίτερα τις φετινές γιορτές

 Τέλος η χριστουγεννιάτικη αγορά –  Ο δήμος φέρνει νωρίτερα τις φετινές γιορτές

Μπορεί να ήταν άτυπη η πρώτη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Μιχάλης Λυχούνας και η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου με αφορμή την προετοιμασία του προγράμματος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, άμεσα όμως ανιχνεύθηκε η καλή διάθεση συνεργασίας των δύο πλευρών. Η θέση του αντιδημάρχου που ικανοποίησε απόλυτα τους εμπόρους ήταν η άρνηση εμπορευματοποιήσεως του χριστουγεννιάτικου πνεύματος.

Τα περίπτερα της πλατείας δε θα προβαίνουν πλέον σε πωλήσεις λιανικής, ενώ η δημοτική αρχή θα διασπείρει ποικίλες εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης αλλά και στο κέντρο, καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών. Η Καβάλα θα φωταγωγηθεί φέτος πολύ νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές. Συγκεκριμένη συζήτηση δε διεξήχθη ακόμη για την τοποθέτηση του γνωστού παγοδρομίου στη νότια πλευρά της πλατείας. Παιχνίδια και δράσεις πάντως θα δρομολογηθούν.

Όπως μας ενημέρωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Θόδωρος Μακαρίτης, πωλήσεις δε θα υπάρξουν φέτος, είτε στην κεντρική πλατεία είτε στην πλατεία καπνεργάτη. Έτσι, η παραχώρηση των περιπτέρων θα γίνει σε συλλόγους για κοινωνικούς κι όχι για εμπορικούς σκοπούς. Ο Μιχάλης Λυχούνας άρχισε ήδη να εργάζεται μεθοδικά για τη δημιουργία των εορταστικών συνθηκών, ερευνώντας στις αποθήκες του δήμου προκειμένου να ανακαλύψει εξοπλισμό, τον οποίον θα αξιοποιήσει. Επιπλέον, έχει μελετήσει κι εντοπίσει τα ιδανικότερη σημεία της πόλης για τον εορταστικό στολισμό. Κατόπιν της συναντήσεως που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου αποκόμισαν την αίσθηση ότι φέτος τα Χριστούγεννα μάλλον θα φτάσουν νωρίτερα στο δήμο Καβάλας.

Διαβάστε επίσης