Dark Mode Light Mode

Τέλος Μοκάκε- Ενσαλίβα – Πήρε Τάσιτς- Ντουτσαρίδη- Ζιαμπάρη

Ο ΑΟΚ  προχώρησε οριστικά στο τέλος της συνεργασίας με τον Μοκάκε αλλά και τον Ενσαλίβα. Οι δυο τους αποτελούν παρελθόν από το ρόστερ.

Ο Μοκάκε ήταν ξένο σώμα στην ομάδα μετά τα Χριστούγεννα, ενώ εμφανίστηκε στην Καβάλα τις τελευταίες μέρες χωρίς όμως να υπολογίζεται.

Ο Ενσαλίβα φεύγει λόγω του ακριβού συμβολαίου που είχε. Είναι φανερό ότι αυτή την εποχή δεν αντέχει να πληρώνει παίκτες που κοστίζουν ακριβά. Ο Ενσαλίβα αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο μέσα στη Λάρισα, μετά από αρκετό καιρό. Ηταν τραυματίας μετά το ματς το παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπου είχε πετύχει το γκολ πρόκρισης στην Αθήνα.

*Τάσιτς- Ντουτσαρίδης – Ζιαμπάρης

Ο ΑΟΚ πάντως προχώρησε και σε τρεις μεταγραφές. Κυρίως φρόντισε να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή αλλά και την αμυντική.

Ο Ιβάν Τάσιτς έχει μεγάλη εμπειρία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο 34χρονος Σέρβος ήρθε το 2005 στην Ελλάδα από τη Ζελέζνικ στην Καλαμάτα. Με την Καλαμάτα αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια στη Β` Εθνική και στη συνέχεια το καλοκαίρι του 2006 κατέληξε στον Εργοτέλη. Στην ομάδα της Κρήτης αγωνίστηκε σε 3 περιόδους, όπου 66 συμμετοχές στην Α` Εθνική. Στη συνέχεια αγωνίστηκε πριν επιστρέψει στην πατρίδα του για την Μπόρατς στην Καλαμάτα και στο Λεβαδειακό. Το περασμένο καλοκαίρι γύρισε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης Βόλου.

Είναι καθαρόαιμος αμυντικός μέσος.

Ο 26χρονος Παντελής Ντουτσαρίδης αγωνιζόταν τους τελευταίους 6 μήνες στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Είναι παιδί του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου. Ελπίδες, Γαλαξίας και Ορφέας Ελευθερούπολης με προπονητή τον Ζούκιτς. Την περίοδο 2005-2006 αρχικά φόρεσε τη φανέλα του Πανθρακικού για 3 παιχνίδια και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Δόξα Γρατινής με προπονητή τον Σίμο Ανθουλάκη. Εκεί αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια το πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2006-2007.

Ο Θερμαϊκός ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του με 11 συμμετοχές για 6 μήνες. Το καλοκαίρι του 2007 πήρε μεταγραφή για την Αναγέννηση Γιαννιτσών, όπου έπαιξε σε 27 παιχνίδια. το 2008-2009 φόρεσε τη φανέλα της Καστοριάς σε 16 ματς. Μετά πήγε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς πριν καταλήξει το 2010 στον Κεραυνό Κρηνίδων στη Δ` Εθνική.

Την περίοδο 2011- 2012 αγωνίστηκε στον Τυληκράτη Λευκάδας σε 4 παιχνίδια. Αγωνίζεται περισσότερο αμυντικός μέσος και λιγότερο ως στόπερ. Κύριο χαρακτηριστικό το δυνατό πλάγιο άουτ που διαθέτει.

Ο Νίκος Ζιαμπάρης αποκτήθηκε από την Κέρκυρα. Είναι 21 ετών και αγωνίζεται στην άμυνα. Στην Κέρκυρα βρέθηκε το καλοκαίρι του 2011 από τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας όπου είχε 20 συμμετοχές. Την περίοδο 2011- 2012 αγωνίστηκε σε 2 ματς με τη φανέλα της Κέρκυρας. Σε κάποια στιγμή ήταν υποψήφιος και για τον Αρη.

Οι τρείς τους μαζί με τους: Κοτίτσα, Κούτεφ, Εν Ντιαγιέ, Οσμάν Μπάρι και τους Ντομί, Παπαδόπουλο, Κάργα, Ρεβυθόπουλο, Καζαντζίδη από την ομάδα νέων είναι τα νέα πρόσωπα έως τώρα. Από την ομάδα νέων ίσως γίνει επαγγελματίας και ο Θεοδωρίδης.

Δεν αποκλείουμε και άλλες προσθήκες στο ρόστερ, τις επόμενες μέρες.

*Τέλος και ο Χλωρός, μάλλον και ο Ντος Σάντος

Μετά τον Μοκάκε και τον Ενσαλίβα, δεν αποκλείουμε να φύγουν κι άλλοι δυο η τρεις ποδοσφαιριστές από το ρόστερ.

Ο ένας θα είναι σίγουρα ο Χλωρός. Ο έμπειρος επιθετικός δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια.

Επίσης υπό ατμόν είναι ο Ντος Σάντος και ο Θοδωρής Πακάλτσης. Ο Ντος Σάντος μάλιστα ίσως να έχει βρει ομάδα και στο εξωτερικό. Δεν αποκλείουμε και σήμερα να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με Χλωρό και Ντος Σάντος.

*Κανονικά ο Παπαδόπουλος

Παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν δεν υπάρχει θέμα προπονητή στον ΑΟΚ. Συνεχίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος. Οι φήμες είχαν να κάνουν με το αν δεχόταν ο Παπαδόπουλος να μείνει από τη στιγμή που το ρόστερ «ελαφρύνει» με κάποιους ποδοσφαιριστές. Τελικά δεν υπάρχει θέμα προπονητή.

*Υπομονή για πληρωμές

Χθες δεν πληρώθηκαν οι παίκτες του ΑΟΚ που οι περισσότεροι φαίνεται να κάνουν υπομονή. Υπάρχει η ελπίδα ότι μέχρι αύριο Παρασκευή, ίσως βρεθεί μια λύση αλλά τίποτα δεν είναι βέβαιο. Η ΠΑΕ δείχνει καθαρά ότι απελευθερώνει την ομάδα από τα «βαριά» συμβόλαια, σε μια προσπάθεια να μειώσει το μπάτζετ, προκειμένου να υπάρχει στη συνέχεια καλύτερη λειτουργικότητα.

Το αν θα γίνουν πληρωμές μέχρι το ματς με την Καλλιθέα η όχι, θα οριστικοποιηθεί σήμερα Παρασκευή.

 

Προηγούμενο άρθρο

Που πήγαν τα λεφτά, οέο; Συνέντευξη Εριφυλλίδη για τα οικονομικά της ΔΕΥΑΚ

Επόμενο άρθρο

Προθεσμία ως τέλος του μήνα