Dark Mode Light Mode
Έλλειμμα χρήσεως 1.856.433,76 ευρώ - Στον απολογισμό του δήμου Καβάλας για το 2012
Τα δίνει όλα ο ΑΟΚ για τους 3 βαθμούς – Τελικός με Αιγινιακό στο «Ανθή Καραγιάννη»
Ξαναρχίζει ο διάλογος

Τα δίνει όλα ο ΑΟΚ για τους 3 βαθμούς – Τελικός με Αιγινιακό στο «Ανθή Καραγιάννη»

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΑΟΚ, εν όψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με τον Αιγινιακό, στο «Ανθή Καραγιάννη».

Το ματς για το Καβαλιώτικο συγκρότημα είναι τελικός. Τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει. Ο ΑΟΚ βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλει πάση θυσία τη νίκη, που αγνοεί από την 1η αγωνιστική, ενώ ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος.

Χθες στο «Ανθή Καραγιάννη» πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα, όπου ο Γιώργος Μαραντάς άνοιξε τα χαρτιά του για τη βασική ενδεκάδα. Σίγουρα θα έχουμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με αυτή που παρέταξε στο ματς που πέρασε μέσα στην έδρα της Καλαμαριάς.

Το πιθανότερο είναι ο Μάκης Γιαννίκογλου, να επανέλθει στη θέση του τερματοφύλακα.

Από εκεί και πέρα, μια θέση στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας διεκδικούν ο Καζαντζίδης με τον Πόπτση. Ο Ρεβυθόπουλος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Αριστερά στην άμυνα, θα παίξει ο Βαλεριάνος. Δυο στόπερ ο Γκαρακλίδης με τον Χόρτσα. Ο Ντουτσαρίδης σίγουρα θα είναι ο ένας αμυντικός μέσος. Δίπλα του μάλλον ο Κουρέλλας αλλά ίσως και ο Πόπτσης που έπαιξε σε αυτή τη θέση, στο ματς με την Κέρκυρα.

Πλάγια στη μεσοεπιθετική γραμμή, δεξιά μάλλον ο Πάλλας και αριστερά ο Κουρέλλας(αν δεν παίξει αμυντικός μέσος). Ο Αρτσε διεκδικεί την επιστροφή του, στον κάθετο άξονα, όπου υποψήφιος είναι και ο Καπνίδης.

Στη θέση του σέντερ φορ, Καπνίδης και Αλεξίου είναι οι δυο επιλογές του Μαραντά. Δεν αποκλείουμε και έκπληξη Γρηγόρη Παπαδόπουλου, στο αρχικά σχήμα.

Ετοιμοπόλεμοι είναι ο Ντομί, ο Τιγγιρίδης, ο Κονάτε, ο Μαυρίδης, ο Δρίτας και ο Παπαργυρίου.

Ο Πρίττας αποτελεί παρελθόν και φυσικά δεν υπολογίζεται.

Με τον Αιγινιακό δεν υπάρχει προϊστορία. Ο αντίπαλος του ΑΟΚ έχει 18 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση. Έχει πετύχει 17 γκολ και έχει δεχτεί 9.

Στο 3-0 με τη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, η σύνθεση ήταν η εξής:

Τόλιος, Κιβρακίδης, Δήμου, Σαμαράς, Γεωργίου (58’ Γιαζιτζόγλου), Χατζής, Πέντα (78’Ζούρκος), Φαμπίνιο, Καρακατσάνης, Μιτρόφ (63’Πετκάκης), Μιλόσκοβιτς.

Ο Δημήτρης Πετκάκης αγωνίστηκε στον ΑΟΚ από το 2008 έως το 2011 σε 61 παιχνίδια.

Ο τερματοφύλακας Τόλιος έχει παίξει σε πολλές ομάδες(Εδεσσαϊκό, Βέροια, Εθνικό Αστέρα, Πανσερραϊκό, Γιάννινα, Πιερικό, Τρίκαλα, Ηρακλή Ψαχνών).

Ο Σαμαράς σε Λύκους, Βέροια, Δόξα Δράμας και Νίκη Βόλου. Ο Φαμπίνιο σε Ιωνικό, Εθνικό Αστέρα, Καλλιθέα, Διαγόρα Ρόδου και Πιερικό. Ο Καρακατσάνης σε Ξάνθη, Βέροια, Κέρκυρα, ΟΦΗ, Αγροτικό Αστέρα, Πιερικό. Ο Μιλόσκοβιτς σε Διαγόρα Ρόδου, Καλαμάτα και Πιερικό. Ο Χατζής σε Καστοριά, Ιωνικό, Καλαμάτα, Διαγόρα Ρόδου, Πιερικό, Λάρισα, Νίκη Βόλου. Γενικά είναι μια ομάδα, με πολλούς έμπειρους παίκτες. Δεν υπολογίζεται για το ματς με τον ΑΟΚ, ο Κιβρακίδης που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες ενώ επιστρέφει ο Πρέντραγκ Σίκιμιτς που εξέτισε την ποινή του, στο ματς με τη Ζάκυνθο.

 

Προηγούμενο άρθρο

Έλλειμμα χρήσεως 1.856.433,76 ευρώ - Στον απολογισμό του δήμου Καβάλας για το 2012

Επόμενο άρθρο

Ξαναρχίζει ο διάλογος