Dark Mode Light Mode

Τα παιδιά της Καβάλας και της Καβάλα Oil

Το πρωί του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Ωκεανίς πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο εκδήλωση για τη βράβευση μαθητών που τέλειωσαν το λύκειο κι από το φθινόπωρο του 2013, είναι σπουδαστές ή φοιτητές σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ σε όλη τη χώρα.

Τα παιδιά δεν ήταν μόνο παιδιά της Καβάλας, ήταν παιδιά των εργαζόμενων στην Καβάλα Oil.

Η εκδήλωση έγινε με επιτυχία, παρουσία του προέδρου της Καβάλα Oil, Δημήτρη Γόντικα, του Βαγγέλη Παππά, του δημάρχου Κωστή Σιμιτσή, του αντιδημάρχου Χριστόδουλου Μιχαλάκη, εκπροσώπου της Ιεράς Μητρόπολης ΦΝΘ και του αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαου Γρανά.

Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία του σωματείου, η διοίκηση του οποίου είχε το γενικό πρόσταγμα στη διαδικασία.

Βραβεύτηκαν περίπου τριάντα παιδιά, που άρχισαν πριν από λίγους μήνες τις σπουδές τους. Οι γονείς ήταν παρόντες. Χάρηκαν για την επιβράβευση των μαθητών. Πήραν κι αυτοί τα συγχαρητήρια τους, καθώς για την επιτυχία ενός μαθητή στο πανεπιστήμιο ή στο ΤΕΙ, σημαντικό ρόλο παίζει πάντα η οικογένεια.

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε παρόμοια εκδήλωση, αλλά για τα μικρά παιδιά των εργαζόμενων στα πετρέλαια. Το κλίμα ήταν και σ΄ αυτή την περίπτωση ιδιαίτερα εορταστικό, καθώς τα μικρά παιδιά διασκέδασαν, μπήκαν στο κλίμα των Χριστουγέννων, πήραν τα δώρα τους από τον Άι Βασίλη.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Όταν η ελεύθερη αγορά εύχεται στη μαύρη αγορά… καλά Χριστούγεννα

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013