Dark Mode Light Mode

Τα τρακτέρ μένουν στα 2 μπλόκα του Νομού

Στα δύο μπλόκα του Νομού Καβάλας και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Χρυσούπολης και στον Αμυγδαλεώνα, παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών της επαρχίας Καβάλας και Νέστου. Οι αγρότες κάνουν απολογισμό του συλλαλητηρίου την προηγούμενη εβδομάδα, παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Αθήνα, ειδικότερα χθες που ήταν μέρα συλλαλητηρίου για την πρωτεύουσα, ετοιμάζονται να εκπροσωπηθούν στα ραντεβού με τους αρχηγούς των κομμάτων, μάλλον αύριο Παρασκευή.

Σ΄αυτές τις συναντήσεις που ήδη έχουν προγραμματισθεί θα παραστεί κι ο Γιάννης Πασαλίδης. Στο χθεσινό μεγάλο συλλαλητήριο των αγροτών στην πρωτεύουσα δεν υπήρχαν εκπρόσωποι του νομού Καβάλας. Παρέμειναν στα μπλόκα μαθαίνοντας τα νέα είτε από το τηλέφωνο, είτε από την τηλεόραση.

Οι αγρότες του νομού Καβάλας εκτιμούν, ότι οι υποσχέσεις που δίνονται από το υπουργείο οικονομικών, οι οποίες διορθώνουν το φορολογικό γι΄ αυτούς νομοσχέδιο, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Ζητούν όμως όλες οι πρόσφατες ανακοινώσεις να επισημοποιηθούν με τη μορφή εγκυκλίου του ίδιου υπουργείου.

Ο Γιάννης Πασαλίδης είπε χθες στην εφημερίδα μας, ότι οι αγρότες είναι ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή του κόσμου, στο συλλαλητήριο της περασμένης Δευτέρας. «Θα είχαμε περισσότερο κόσμο αν συμμετείχαν οι κάτοικοι της πόλης και οι φορείς της Καβάλας», λέει ο κ. Πασαλίδης, ο οποίος αναγνωρίζει ότι οι αγρότες του Παγγαίου απουσίαζαν από το συλλαλητήριο. Σημειώνει ωστόσο ότι στο Παγγαίο οι αγρότες δεν έχουν σύλλογο που να τους κινητοποιήσει και να τους συσπειρώσει.

Σύμφωνα με το Γ. Πασαλίδη δεν αποκλείεται την Παρασκευή το πρωί και το μεσημέρι, την ώρα που αντιπροσωπεία των αγροτών θα έχει συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων στην Αθήνα, να γίνουν παντού στην Ελλάδα συμβολικές διαμαρτυρίες και σύντομο κλείσιμο δρόμων.

 

Προηγούμενο άρθρο

Φτιάχτηκε η πρώτη στέγη, σύντομα η δεύτερη

Επόμενο άρθρο

Με 3-1 κέρδισε ο ΑΟΚ σε φιλικό το Βυζάντιο