• 6 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Τελειώνει η περίοδος των ψεκασμών

 Τελειώνει η περίοδος των ψεκασμών

Την ερχόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Εδώ και λίγες μέρες τέλειωσαν οι ψεκασμοί των κουνουπιών μέσα σε δημοτικά διαμερίσματα του νομού. Ένα πρόγραμμα που υλοποιήθηκε με επιτυχία.

Ήδη δεν διαπιστώνονται νέα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου. Πάντως η ανακοίνωση της παράταξης Παυλίδη, που για πρώτη φορά αναφέρονταν σε θανάτους από τον ιό του Δυτικού Νείλου, επιβεβαιώνεται τοπικά. Φαίνεται μάλιστα ότι πρόκειται για δύο θανάτους από τον ιό του Δυτικού Νείλου και στις περιπτώσεις πρόκειται για ηλικιωμένα άτομα, που διέμεναν στο Νομο Καβάλας.

Τώρα η περιφερειακή αυτοδιοίκηση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πρέπει να προετοιμαστεί πολύ καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ώστε η καταπολέμηση των κουνουπιών ν΄ αρχίσει εγκαίρως τον Απρίλιο του 2013.

Η διεύθυνση υγείας της περιφερειακής ενότητας Καβάλας δηλώνει πλήρη άγνοια για το θέμα που απασχόλησε την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Δημοτικοί σύμβουλοι κατήγγειλαν αυξημένα κρούσματα ηπατίτιδας στην περιοχή των τσιγγάνων. Ενώ όμως το θέμα συζητήθηκε και βεβαιώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Νέστου την Τετάρτη, η αρμόδια υπηρεσία δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση.

 

Διαβάστε επίσης