Dark Mode Light Mode

Τελικά τα βρίσκουμε και παίρνουμε το χρήμα !

Και ξαφνικά εκεί που πηγαίναμε για οριστικό ναυάγιο και συνέχιση των διαπραγματεύσεων με το νέο έτος ήρθαν οι δηλώσεις των αξιωματούχουν του υπουργείου Οικονομικών προχθές το βράδυ που κάνουν λόγο για αλλαγή του κλίματος , συμφωνία και εκταμίευση της δόσης του 1 δις που εκκρεμεί απο το καλοκαίρι και την θέλει η κυβέρνηση για να μπορέσει να κάνει την διάφορα μέσα στις γιορτές.

Παρά την αισιοδοξία για την καλή πορεία των διαπραγματεύσεων απο την πλευρά της Ελλάδας εγώ λέω και επιμένω οτι θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι αφού οι εκπρόσωποι των δανειστών είναι απρόβλεπτοι και πολλές φορές και στημένοι να κάνουν ζημιά. Μπορεί αν διαπιστώσουν οτι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την συμφωνία και την εκταμίευση της δόσης να βάλουν άλλα εμπόδια προκειμένου να καθυστερήσουν τις εξελίξεις. Απο χθές Δευτέρα το υπουργείο περιβάλλοντος και το υπουργείο υγείας μας επιτρέπει να ανάβουμε και πάλι τζάκια και ξυλόσομπές αφού η αιθαλομίχλη αρχίζει να διαλύεται.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης τζάκια απο Δευτέρα έως και Παρασκευή βράδυ και το Σαββατοκύριακο θα κάνουμε τα παγόνια και κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Πάντως ο Μανιάτης για να το σώσει έσπευσε να ΄δηλώσει οτι τις μέρες της αιθαλομίχλης θα δίνεται δωρεάν ρεύμα στους καναταναλωτές που δικαιούνται κοινωνικό τιμολόγιο. Αν μέσα στο δίμηνο για παράδειγμα θα έχουμε αιθαλομίχλη σε υψηλά ποσοστά 10 μέρες αυτές οι δέκα μέρες θα αφαιρούνται απο τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Ολα αυτά βέβαια αποτελούν μέρος μιας προσπάθειας που χαρακτηρίζεται μισή και μισοκούτελη.

Κάνανε την βλακεία με την αύξηση του φόρου πετρελαίου και τώρα προσπαθούν να βρούνε λύση για να μαζέψουν τα αποκαϊδια που αφήνει πισω της η υπερβολική χρήση τζακιών και ξυλόσομπας.

Οσο αφορά τον καιρό σύμφωνα με την ΕΜΥ ο χρόνος θα βγεί με καλές σε γενικές γραμμές συνθήκες με αρκετές ηλιοφάνειες και θερμοκρασίες πολύ λογικές.

Δεν υπάρχουν στο πλάνο ούτε πολλές βροχές , ούτε χιονοπτώσεις.

Ετσι και αλλιώς στην Καβάλα μια ζωή αν χιονίσει , χιονίζει μετά τα Χριστούγεννα και συνήθως μέσα στον Γενάρη.

Φέτος τον χειμώνα θα έχουμε χιόνια στην Καβάλα αλλα μετά τις γιορτές.

Υπάρχουν βέβαιοι και αυτοί που το μυαλό τους δεν είναι ούτε στην τρόϊκα , ούτε στις διαπραγματεύσεις ούτε στις γιορτές αλλά στην Βραζιλία στην οποία θα ταξιδέψει το καλοκαίρι που μας έρχεται η Εθνική για την κορυφαία παγκοσμίως ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Πάμε Βραζιλία με την Εθνική που λέει και ένα γνωστό σλόγκαν.

Η Βραζιλία είναι ωραία και χωρίς την Εθνική αλλα καταλαβαίνετε με την Εθνική ένας λόγος παραπάνω.

Ετσι και αλλιώς εμείς έχουμε ένα θέμα με την Βραζιλία και τις Βραζιλιάνες που δεν παίζονται εύκολα.

Κατα τα άλλα πάμε καλά και είμαστε όλοι θεατές στο δράμα που ζεί ο ΑΟΚ και έχει βάλει πλώρη για την Γ’ Εθνική.

Οπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι σήμερα τίποτα δεν σταματά την ομάδα μας που πάει με μια ανάσα στην Γ’ Εθνική. Ο Τσάκας που για άλλη μια φορά μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωϊνής έταξε μεταγραφές και αλλαγή της πορείας της ομάδας αφήνοντας πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν την προσπάθεια το 2014 αν κάτι δεν πάει καλά και να αφήσουν την ομάδα στους επόμενους. Μέχρι σήμερα είναι αλήθεια οτι απο την διοίκηση Τσάκα τρώμε μόνο ΠΑΠΑΔΕΣ.

Ακούμε πολλά και γίνονται ελάχιστα. Μπορούμε και εμείς κ.Τσάκα να διαλύσουμε την ομάδα αν αυτός είναι ο σκοπός σας. Μπορούμε και εμείς να την βυθίσουμε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και να την στείλουμε στην Γ’ Εθνική. Δεν χρειάζεται η δική σας συνδρομή.

Και αναρωτιέμαι που είναι ο Ερασιτέχνης , που είναι ο ΣΦΑΟΚ και η Λέσχη που πέρσι τέτοια εποχή αστράφτανε και βροντούσανε κατα την διοίκησης Τσοκτουρίδη.

Αστράφτανε και βροντούσανε και ενώ η ομάδα ήτανε 4η – 5η και σήμερα που είναι τελευταία και διαλύεται κάνουν όλοι τα παγόνια και είναι κάθε Κυριακή στο “Ανθή Καραγιάννη “ στα αστειάκια με τον Τσάκα.

ΑΛΟΡΑ !

 

Προηγούμενο άρθρο

Η πρώτη του στάση ήτανε η συνοικία της Παναγίας

Επόμενο άρθρο

O Mbona η πρώτη μεταγραφή του ΑΟΚ ;