Dark Mode Light Mode
Άρχισε η προθέρμανση ...
Την Τετάρτη οι πρώτες ανακοινώσεις – Εντείνονται οι μεταγραφικές κινήσεις
Επιστολή Τσανάκα σε Σιμιτσή

Την Τετάρτη οι πρώτες ανακοινώσεις – Εντείνονται οι μεταγραφικές κινήσεις

Ο σχεδιασμός του ΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, προχωράει με συνεχόμενες μεταγραφικές επαφές.
Οι πρώτες ανακοινώσεις θα γίνουν την Τετάρτη το απόγευμα, σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρηθεί από τη διοικούσα επιτροπή.
Την Τετάρτη(18.30 ξενοδοχείο «Γαλαξίας» θα ανακοινωθεί επίσημα ο νέος προπονητής της ομάδας, όπου φαβορί εξακολουθεί να παραμένει ο Γιάννης Ισπυρλίδης. Ακόμη τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα.
Επίσης θα οριστεί και η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας.
Φυσικά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέντευξη τύπου.
Το Σαββατοκύριακο δεν έλειψαν και πάλι οι επαφές με επιχειρηματίες του νομού. Η ανταπόκριση και πάλι ήταν θετική. Έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό, το οποίο θα πάει σε προκαταβολές για τους νέους παίκτες. Την Παρασκευή συνεδρίασαν από κοινού, Ερασιτέχνης και Παλαίμαχοι του ΑΟΚ. Έγινε ένας μικρός απολογισμός για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα ενώ συζητήθηκαν και οι επόμενες κινήσεις.
Επίσης ο ΑΟΚ πρέπει να οργανωθεί σε θέματα της καθημερινότητας του, αφού στα αποδυτήρια δεν υπάρχει ούτε μια μπάλα. Ούτε ένα σορτσάκι.
Όλα αυτά πρέπει να τρέξουν, χωρίς βέβαια να είναι και πολύ δύσκολα.
*Στη λίστα και ο Παρμαξίδης
Τα μεταγραφικά βρίσκονται σε εξέλιξη.
Υπάρχει βασικά μια μεγάλη λίστα, με ονόματα που είναι πολύ γνωστά. Ένας από αυτούς είναι και ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης που έχει πατήσει στα 36. Πολύ έμπειρος, αμυντικός μέσος. Από το 1997 έως το 2006 παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Στη συνέχεια έπαιξε για δυο χρόνια στη Βέροια και επέστρεψε πάλι στην Καλαμαριά.
Την περίοδο 2009-2010 είχε 25 συμμετοχές με τη Δόξα Δράμας. Μετά πήγε στον Πυργετό για να επιστρέψει στον Απόλλων Καλαμαριάς. Ο Παρμαξίδης έκανε μια πρώτη συζήτηση με ανθρώπους του ΑΟΚ και το θέμα παραμένει ανοιχτό. Με τον Απόλλων Καλαμαριάς, είχε τη σεζόν 2013-2014 22 συμμετοχές και 2 γκολ. Κόντρα στον ΑΟΚ, αγωνίστηκε αλλαγή στο ματς του Α` γύρου στη Θεσσαλονίκη από το 74` και μετά στη θέση του Βέργου. Ο Απόλλων είχε κερδίσει με 4-0. Στο «Ανθή Καραγιάννη» όπου η Καλαμαριά είχε κερδίσει με 3-0, ήταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε καθόλου.
Ο ΑΟΚ μέχρι τώρα φαίνετε να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Χάρη Παππά, τον Θωμά Γκαρακλίδη, τον Νάσο Αθανασίου και τον Παύλο Σταματόπουλο. Μάλλον και με τον Θανάση Καραπατσιά.
Αυτοί ίσως ανακοινωθούν το απόγευμα της Τετάρτης. Συν κάποιος άλλους. Στις προθέσεις είναι να ανακοινωθούν μερικές δυνατές μεταγραφές, που θα βοηθήσουν και στα εισιτήρια διαρκείας.
Επίσης πρέπει να υπάρχει συμφωνία και με ορισμένους παίκτες από το τοπικό πρωτάθλημα. Από τη γειτονική Ξάνθη, εξετάζονται κάποια ονόματα με μορφή δανεισμού.
Είναι οι τρεις παίκτες που πέρσι αγωνίστηκαν από το Γενάρη και μετά στο Νέστο: Κούτεφ(14 συμμετοχές- 2γκολ), Λάσπατζης(15 συμμετοχές- 3 γκολ), Γκατζολάρι(16 συμμετοχές- 3 γκολ).
Ο Κούτεφ έπαιξε στον ΑΟΚ, πάλι δανεικός από την Ξάνθη, πριν δυο χρόνια, για 6 μήνες. Είχε προπονητές στον ΑΟΚ, τον Νίκο Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Μαραντά.
Στη λίστα πάντως υπάρχουν και ονόματα που σίγουρα θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά στη Γ` Εθνική, για λογαριασμό του ΑΟΚ. Φυσικά και ξένοι ποδοσφαιριστές.

*Χθες το βράδυ απάντηση από Κηπουρό και Ντουτσαρίδη
Χθες το βράδυ αναμενόταν να απαντήσουν στις προτάσεις που τους έχουν γίνει, ο Φώτης Κηπουρός και ο Παντελής Ντουτσαρίδης
Ο Κηπουρός πέρσι ήταν στο ρόστερ του Ηρακλή και φυσικά είναι πολύ γνωστός στους Καβαλιώτες φιλάθλους. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έπαιξε στον ΑΟΚ από το 1997 έως το 2003 σε 75 παιχνίδια, σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Ντουτσαρίδης είναι στο ρόστερ της ομάδας από το Γενάρη του 2013, όπου αρχικά είχε αγωνιστεί σε 16 ματς πρωταθλήματος. Τη σεζόν 2013-2014 είχε 23 συμμετοχές.
Από τις απαντήσεις των δυο, θα εξαρτιόταν και οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις στις θέσεις του τερματοφύλακα αλλά και σε αυτή του αμυντικού χαφ.

Προηγούμενο άρθρο

Άρχισε η προθέρμανση ...

Επόμενο άρθρο

Επιστολή Τσανάκα σε Σιμιτσή