Dark Mode Light Mode

Της παρέλασης τα καμώματα …

Για να κάνεις ωραία παρέλαση δεν χρειάζεται να έχεις μόνο ωραίο κορμί αλλα και αέρα στον βηματισμό σου.

Οσες δοκιμαστικές πρόβες και να κάνεις σε ένα αγγούρι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Η παρέλαση είναι σαν την πασαρέλα.

Θέλει και αέρα και τσαχπινιά και χάρη η παρέλαση όπως και η πασαρέλα.

Το κορίτσι της σημερινής μας φώτο καταλαβαίνετε οτι έχει την χάρη που ψάχνουμε και μπορεί με επιτυχία να κάνει και πασαρέλα και παρέλαση.

Είναι να το έχεις ρε παιδί μου.

Αφήστε που με τέτοια κορμιά κανείς δεν πρόκειται να κάτσει σπίτι να δεί την παρέλαση απο την τηλεόραση.

Τα μέτωπο των μέτρων και το μέτωπο του Σουλεϊμάν

Κατα τα άλλα δεν έχει αλλάξει τίποτα αφού και τα μέτρα δεν έχουν κλειδώσει και η τρόϊκα δεν έχει αναχωρήσει απο την Ελλάδα.

Δεν θα φύγουν αν δεν βρεθεί άκρη και δεν συμφωνήσουν σε όλα.

Πρώτα θα συμφωνήσουν μετά θα φύγουν οι τροϊκανοί και μετά θα ψηφιστούν τα μέτρα στην βουλή και μετά θα έρθουν οι μέλισσες που θα φέρουν μαζί τους και τα λεφτά της δόσης τα 31 εκατομμύρια.

Ολα αυτά θα γίνουν ενω ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής θα είναι αβέρτα στα χαλβέτια, γιατί αυτό κάνει όταν δεν σκέφθεται ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής στο σήριαλ που βλέπουμε απο τον Αντ1.

Θέλω να σας πω δηλαδή οτι στην Ελλάδα αυτήν την εποχή έχουμε δύο μέτωπα.

Το ένα είναι των μέτρων που όλο κλειδώνουν και ποτέ δεν κλειδώνουν και το άλλο είναι το μέτωπο του Σουλεϊμάν που έχει σαρώσει όσο αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

΄Εχω διαπιστώσει οτι οι γυναίκες περισσότερο με μανία βλέπουν τον Σουλεϊμάν που δεν σηκώνει κεφάλι απο τα γούτζου – γούτζου.

Μιλάμε οτι σε κάθε επεισόδιο θα πάρει και μια Παλλακίδα η οποία ντύνεται στολίζεται πλένεται και ορμάει στα ιδιαίτερα του Σουλτάνου για χαλβέτ.

Μόνο τον Ιμπραήμ δεν πήρε ο Σουλτάνος με τέτοια φόρα.

Απλά στο προχθεσινό επεισόδιο η Παλλάκίδα που πήγε για χαλβέτ επειδή έχει προηγούμενα με τον Σουλτάνο έχει μαχαίρι δεμένο στο μπούτι και θα επιχειρήσει πάνω στο χαλβέτ να του κόψει το …..

λαρύγγι.

Που λέει και το τραγούδι : Απάνω μου έχω πάντοτε στην ζώνη μου σφιγμένο ένα μικρό αφρικάνικο μαχαίρι.

Για την Παλλακίδα το τραγούδι μεταφράζεται και πάει κάπως έτσι :

Απάνω μου έχω πάντοτε στο μπούτι μου σφιγμένο ένα μικρό αφρικάνικο μαχαίρι …

Βέβαια χωρίς να το έχουμε δεί το επίμαχο επεισόδιο είναι βέβαιο οτι ο γουρλομάτης Σουλτάνος θα την γλυτώσει με κανα επιπόλαιο τραυματισμό αφού δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί το σήριαλ χωρίς τον Σουλτάνο το λιοντάρι.

Λιοντάρι τον φωνάζει η μάνα του τον Σουλεϊμάν και γελάω γιατί δεν είναι δυνατόν να φωνάζεις λιοντάρι το παλικάρι με το βλέμμα της αγελάδας.

Το άλλο που μου κάνει εντύπωση φοβερή είναι οτι τις Παλλακίδες που πηγαίνουν για Χαλβέτ με τον Σουλτάνο τις διαλέγει η μάνα του.

Η μάνα για το λιοντάρι της.

Παναγία μου ένα λιοντάρι …

Απο διακοπή

σε διακοπή …

Αλλάζουμε θέμα

Το πρόβλημα με την τρόϊκα είναι στις διαπραγματεύσεις για τα εργασιακά που επίσης δεν μπορούνε να τα βρούνε και για τον λόγο αυτό χθές το πρωί διεκόπησαν οι συνομιλίες ξαφνικά.

Το έργο είναι γνωστό.

Οταν δεν τα βρίσκουν τροϊκανοί και κυβερνητικοί και λίγο πρίν αρχίσουν να πέφτουν κεφαλιές γίνεται διακοπή του προγράμματος για να πέσουν οι τόνοι και να χαλαρώσουν όσοι εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

΄Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον ευατό σας και τους γύρω σας.

Ο καιρός μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι καλός και να περιμένετε αλλαγή του σκηνικού προς τα τέλη της άλλης εβδομάδας με πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 10 βαθμούς κάτω απο ότι είμαστε σήμερα.

Πάντως όλοι όσοι ασχολούνται με τον καιρό συμφωνούν οτι ο φετεινός χειμώνας θα είναι ήπιος και θα μας πάει πρίμα και οχι κόντρα όπως έγινε πέρσι.

Αυτά και γειά σας .

Αύριο πάλι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Άρρωστος με το .... χόρτο