cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Τιμήθηκε ο Δημήτρης Χατζής

 Τιμήθηκε ο Δημήτρης Χατζής

Πολύς κόσμος βρέθηκε στο δημαρχείο Καβάλας τη περασμένη Δευτέρα, επειδή από το πρωί της ημέρας μέχρι το μεσημέρι, η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα δέχονταν ευχές για την πρόσφατη ονομαστική της εορτή.

Στη μία το μεσημέρι της Δευτέρας το εορταστικό κλίμα που υπήρχε στο γραφείο της δημάρχου, ενισχύθηκε περισσότερο, από την βράβευση του μικρού μαθητή, 14 μόλις ετών, Δημήτρη Χατζή. Ο μαθητής αυτός διακρίθηκε με την εργασία του στο πρόσφατο φεστιβάλ βιομηχανικής πληροφορικής, όπου και βραβεύθηκε.

Τη Δευτέρα βραβεύτηκε από την δήμαρχο Δ. Τσανάκα, παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Θ. Μαρκόπουλου και Σ. Παπαδόπουλου, που ήταν στο δημαρχείο και για να ευχηθούν χρόνια πολλά στη δήμαρχο.

Ευχάριστη έκπληξη το ότι ο βραβευμένος Δ. Χατζής είναι παιδί εργαζόμενου στη ΔΕΥΑΚ. Έτσι κλήθηκαν στην ίδια εκδήλωση οι διοικητικοί παράγοντες της δημοτικής επιχείρησης. Η δήμαρχος έβαλε το Δ. Χατζή να καθίσει στη θέση της στο γραφείο της στο δημαρχείο. Μιλούσε συνεχώς με κολακευτικά λόγια γι΄ αυτόν. «Είναι ταλέντο της πόλης. Θα είμαστε δίπλα του και θα τον στηρίζουμε. Ότι χρειαστείς, εμείς ήμαστε εδώ», είπε η δήμαρχος προς τον Δημήτρη Χατζή.

Ο κ. Θ. Μαρκόπουλος ευχήθηκε χρόνια πολλά στη δήμαρχο και είπε ότι η περιφερειακή ενότητα Καβάλας συμμετέχει στην απόδοση τιμής σε έναν συμπολίτη, στον οποίο εύχεται καλή πρόοδο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το δώρο που έδωσε η κα δήμαρχος προς τον Δ. Χατζή, έναν φορητό υπολογιστή.

 

Διαβάστε επίσης