cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Τιμή εκκίνησης για το πετρέλαιο περίπου 1,10 ευρώ και λόγω επιδόματος σε 0,80 το λίτρο

 Τιμή εκκίνησης για το πετρέλαιο περίπου 1,10 ευρώ και λόγω επιδόματος σε 0,80 το λίτρο

Ημέρα ενάρξεως της διανομής πετρελαίου θέρμανσης ήταν η χθεσινή για όλη τη χώρα και όπως μας εξήγησε ο εκπρόσωπος των πρατηριούχων Φώτης Πούλος, έως το μεσημέρι της Τετάρτης τα πρατήρια υγρών καυσίμων της Καβάλας θα εφοδιαζόταν με τις πρώτες ποσότητες. Το ενδιαφέρον των καταναλωτών για ενημέρωση εμφανίστηκε αυξημένο συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, οι καλές καιρικές συνθήκες επιτρέπουν στους πελάτες να αναμένουν λίγο ακόμη πριν κάνουν τις παραγγελίες τους.

Φυσικά, εάν δε παρέλθει το πρώτο 15μερο της σεζόν διανομής δε θα προκύψουν συμπεράσματα, αλλά οι πρατηριούχοι ευελπιστούν ότι οι φετινές συνθήκες θα είναι καλύτερες από εκείνες του παρελθόντος. Ο Φώτης Πούλος προέβλεψε ότι η τιμή εκκίνησης θα διαμορφωθεί για την Καβάλα σε 1,10 ευρώ ανά λίτρο, ίσως κι ελαφρώς χαμηλότερα. Εάν επί της συγκεκριμένης τιμής υπολογιστεί και το ποσοστό έκπτωσης του επιδόματος, τότε η τιμή διαμορφώνεται περίπου σε 0,80 ευρώ ανά λίτρο. Επισήμως όμως η τιμή θα γνωστοποιούνταν μετά το μεσημέρι της Τετάρτης. Η τελευταία τιμή πώλησης με την οποία είχε λήξει η προηγούμενη σεζόν έφτανε σε 1,26 ευρώ.

Επειδή το πετρέλαιο είναι ένα χρηματιστηριακό προϊόν, δεν υπάρχει η δυνατότητα ακριβούς προβλέψεως των τιμών του για τις επόμενες ημέρες. Μόνο εκτιμήσεις δύναται να εκφραστούν. Ο Φώτης Πούλος επισημαίνει ότι η τιμή θα μπορούσε να είναι καλύτερη από τα 0,80 ευρώ ανά λίτρο που υπολογίζεται βάσει εκτιμήσεων. Το κράτος με πονηρές μεθόδους «διαφημίζει» το φυσικό αέριο ως εναλλακτική μέθοδος θέρμανσης, ενώ τα δύσκολα προηγούμενα χρόνια με την επιβολή του ειδικού φόρου οι καταναλωτές απομακρύνθηκαν από το πετρέλαιο θέρμανσης. Δεν είναι εύκολη η αποστολή των πρατηριούχων, να υπενθυμίσουν δηλαδή στο καταναλωτικό κοινό τα πλεονεκτήματα της θέρμανσης που προσφέρει το προϊόν τους.

 

=

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης