Dark Mode Light Mode

Τους κλέφτες της ΒΙΠΕ τους έπιασαν στο Κορδελιό

Στο Κορδελιό συνελήφθησαν χθές δράστες κλοπής που έγινε σε βιομηχανία στη Βιομηχανική Περιοχή της Καβάλας. Για την επίτευξη αυτής της επιτυχίας συνεργάστηκε η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας με αυτήν της Θεσσαλονίκης.

Το δελτίο τύπου είναι το ακόλουθο:

 

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση κλοπής μεγάλης ποσότητας καλωδίων, από τις εγκαταστάσεις εργοστάσιου εμπορίας μαρμάρων στη ΒΙ.ΠΕ. Καβάλας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά πέντε (5) άτομα (4 ημεδαποί και ένας αλλοδαπός), ηλικίας από 38 ως 58 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία με τα κατά περίσταση αδικήματα των «Διακεκριμένων περιπτώσεων Κλοπών» και της «Αποδοχής προιόντων Εγκλήματος». Ειδικότερα, η αυτόφωρη σύλληψη των εμπλεκομένων έγινε χθες (20-02-2014) το απόγευμα, ύστερα από αιφνιδιαστική αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μάντρα εμπορίας παλαιών σιδήρων και μετάλλων ( scrap ) στην περιοχή του Ελευθερίου Κορδελιού. Εκεί, οι συλληφθέντες απογύμνωναν καλώδια, τα οποία είχαν αφαιρέσει την 19/20-02-2014, από εργοστάσιο εμπορίας μαρμάρων στην Καβάλα, λαμβάνοντας ποσότητα χαλκού, βάρους 2,5 τόνων και αξίας 30.000 ευρώ, περίπου. Όπως προέκυψε, η κλοπή των καλωδίων πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή τριών ακόμη ατόμων, τα οποία αναζητούνται, με τη χρήση ΙΧΦ αυτοκινήτου με αρπάγη (παπαγαλάκι), το οποίο εκλάπη από το Χαλκερό Καβάλας και έχει ήδη εντοπιστεί και αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Στην κατοχή της 38χρονης συλληφθείσας -υπεύθυνης της μάντρας, βρέθηκε το ποσό των 7.350 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από παράνομες συναλλαγές.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και σύλληψη του 45χρονου ιδιοκτήτη της μάντρας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

 

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών στην Καβάλα

 

Συνελήφθησαν χθες (20-2-2014) το πρωί και το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 36 και 61 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα:

-Χθες το πρωί, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 36χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 14,6 γραμμαρίων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά.

-Χθες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 61χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 5,1 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Στην υγειά μας ρε παιδιά ...

Επόμενο άρθρο

Ο πρώην της Καβάλας κι ο επόμενος της Δράμας