Dark Mode Light Mode

Το Βιοτεχνικό Πάρκο ψάχνει νέους οικοπεδούχους

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαου Γρανά, συνάντηση γνωριμίας των οικοπεδούχων του βιοτεχνικού πάρκου με το νέο πρόεδρο της εταιρίας οικονομολόγο Τάσο Τσολάκη. Η προσέλευση των οικοπεδούχων ήταν περιορισμένη. Όσοι βρέθηκαν στο ραντεβού ήταν λιγότεροι από 10. Κοντά στον Τάσο Τσολάκη βρίσκονταν ο αντιπεριφερειάρχης Αρχ. Γρανάς, που είπε ότι «ο Τάσος Τσολάκης δέχθηκε μετά την παραίτηση του Μάκη Παπαδόπουλου να αναλάβει την καυτή πατάτα του Βιοτεχνικού Πάρκου».

«Δεν ξέρω αν είναι καυτή πατάτα. Είναι μία ευκαιρία να κολυμπήσω στα βαθιά, αν και τα νερά είναι πιο βαθιά απ΄ ότι περίμενα», είπε σχετικά ο Τ. Τσολάκης. Συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να καταφέρουμε να κάνουμε βήματα εμπρός. Να μπει ο πρώτος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας, στο Βιοτεχνικό Πάρκο το 2014, να βρούμε κι άλλους επαγγελματίες, να τους πείσουμε να πάρουν οικόπεδα. Εγώ ως σύμβουλος σε οικονομικά θέματα, επιχειρήσεων, έχω κάποιους ενδιαφερόμενους. Πρέπει όμως να κάνουμε το Βιοτεχνικό Πάρκο να είναι βιώσιμο».

Αυτές οι φράσεις του Τ. Τσολάκη, δείχνουν ότι πλέον το Βιοτεχνικό Πάρκο έχει κι ένα άλλο πρόβλημα να αντιμετωπίσει. Συγκεκριμένα πρέπει ο αριθμός των οικοπεδούχων ν΄ αυξηθεί περαιτέρω, ώστε με τις εισφορές τους, να καταστήσουν την επιχείρηση Βιοτεχνικό Πάρκο Α.Ε. βιώσιμη, κάτι που με τα δεδομένα σήμερα δεν ισχύει. Από την πλευρά τους οι οικοπεδούχοι παρατήρησαν στον κ. Τσολάκη και στον κ. Γρανά ότι μια ίδια συζήτηση έγινε στην Καβάλα, στον ίδιο χώρο, στο ίδιο γραφείο, πριν από έναν περίπου χρόνο. «Διαπιστώνουμε ότι επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα» είπαν ευγενικά και συγκεκριμένα οι οικοπεδούχοι, προς τον πρόεδρο της εταιρίας και αλλά και στον αντιπεριφερειάρχη.

Εισαγωγικά ο Αρχ. Γρανάς θύμισε ότι υπάρχει ακόμη εκκρεμότητα με τον εκπρόσωπο του Δήμου Καβάλας στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας καθώς αναμένεται σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο κ. Γρανάς είπε τα εξής: «Μετά από την παραίτηση του κ. Παπαδόπουλου, δέχθηκε ν΄ αναλάβει την προεδρία του ΒΙΟΠΑ ο κ. Τσολάκης με την πρόθεση να βοηθήσει κι αυτός για να βρούμε την περπατησιά μας στο ΒΙΟΠΑ, που είναι ένα έργο το οποίο έχει γίνει για τους επαγγελματίες. Νομίζω ότι βοηθήσαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα να λύσουμε αρκετά προβλήματα που απασχολούσαν τους οικοπεδούχους και σήμερα μετά από τις παραιτήσεις που είχαμε των εκπροσώπων του Επιμελητηρίου και του Δήμου Καβάλας – βέβαια στο Δήμο Καβάλας εκκρεμεί τώρα μία απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο για την αντικατάσταση του δημάρχου στο διοικητικό συμβούλιο του ΒΙΟΠΑ – αποφασίσαμε να συναντηθούμε και να γνωριστείτε και να συζητήσετε κάποια προβλήματα που έχετε στις σκέψεις σας, τις δυνατότητες που έχουμε αυτή τη στιγμή να προσφέρουμε για το ΒΙΟΠΑ, ώστε να προχωρήσει η μετεγκατάσταση επιχειρήσεων εκεί και ξεκινήσει η λειτουργία του.

Ο κ. Τσολάκης είναι οικονομολόγος, επομένως είναι ένας που θα μπορούσε να σας βοηθήσει σε διάφορα στάδια των διαδικασιών που απαιτούνται για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε τις επιχειρήσεις σας στο συγκεκριμένο χώρο και να βοηθήσει να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα που έχουμε εμείς, ειδικά με το ΒΙΟΠΑ και με τις άλλες υπηρεσίες που υπεισέρχονται στο έργο»

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Το στοίχημα μέσω ιντερνέτ ήταν και είναι παράνομο

Επόμενο άρθρο

Καλά τα νέα για Ρασίντ, λέει η διοίκηση - Δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του Φιλομένο