Dark Mode Light Mode

Το Βυζάντιο μπροστά στην πρόκληση της Γ` Εθνικής

Το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε την προετοιμασία του, το Βυζάντιο Κοκκινόχωματος.

Από την Τετάρτη προπονείται στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης, κάτω υπό την επίβλεψη του Γιώργου Στρατηλάτη. Επίσης θα γίνουν προπονήσεις και στο Ακροβούνι.

Για τους «Κιτρινόμαυρους» η πρόκληση της Γ` Εθνικής είναι πολύ μεγάλη. Το πάθος για διάκριση είναι δεδομένο. Επίσης δεδομένη και η συμπαράσταση των φιλάθλων του χωριού.

*Γιώργος Στρατηλάτης: « Στόχος μια ανταγωνιστική ομάδα»

Ο προπονητής του Βυζαντίου στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι θα χρειαστεί σκληρή δουλειά για να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Ποιες είναι οι φιλοδοξίες του φετινού Βυζαντίου;

Απάντηση: Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Δεν ξέρουμε πως μπορεί να εξελιχθεί το πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστιόμαστε. Κάπως έτσι θα έρχονται και τα αποτελέσματα. Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους αφού πρέπει να δούμε και το πώς θα παρουσιαστούν οι άλλες ομάδες.

Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για μας ότι παρέμεινε σχεδόν ο βασικός κορμός από την περσινή ομάδα που αγωνίστηκε στο Περιφερειακό. Είναι μάλιστα πολλά παιδιά μέσα από το χωριό. Η πρόκληση είναι μεγάλη για όσους θέλουν να διακριθούν μέσα από την ομάδα. Οι μεταγραφές μας δεν έκλεισαν. Υπάρχει χρόνος για περαιτέρω ενίσχυση. Αν βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση δε θα πούμε όχι. Θέλουμε και φέτος τον κόσμο δίπλα μας. Είναι μεγάλη υπόθεση για το Βυζάντιο. Πέρυσι μας βοήθησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό»

*Γιάννης Λαζαρίδης: « Βασιζόμαστε στον κόσμο του χωριού»

Ο Γιάννης Λαζαρίδης συνεχίζει στη θέση του προέδρου. Η παρουσία του ταυτίζεται με την ιστορία του συλλόγου. Μιλώντας στην αθλητική Πρωινή ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου και για τη νέα σεζόν. Υποστήριξε ότι η προσπάθεια θα είναι πολύ δύσκολη. Αναλυτικά.

« Ξεκινήσαμε από πέρυσι μια προσπάθεια πολύ δύσκολη. Φτάσαμε στο σημείο να παίζουμε στη Γ` Εθνική, ενώ όλοι μας θεωρούσαν ξεγραμμένοι. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά. Πρέπει να δουλέψουμε σε όλα τα επίπεδα, σε μεγάλο βαθμό. Για μας είναι ξεχωριστή σεζόν για την ιστορία του συλλόγου. Θέλουμε και πάλι να μας βοηθήσει ο κόσμος του χωριού. Βασιζόμαστε πολύ στους φιλάθλους μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας Γιώργο Στρατηλάτη και σε όλα τα παιδιά που απαρτίζουν το ρόστερ. Προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε την ομάδα και θα γίνουν μερικές ακόμη προσθήκες. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με υγεία. Να ευχαριστηθούμε τη συμμετοχή μας για πρώτη φορά στο χώρο της Γ` Εθνικής. Η διοίκηση από την πλευρά της θα σταθεί δίπλα στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

*Τα νέα πρόσωπα

Τσίλογλου από Αναγέννηση Γιαννιτσών, Σκονίδης από Κεραυνό Κρηνίδων, Παντελίδης από Κεραυνό Κρηνίδων, Τουρασανίδης από ΑΕ Πιερέων, Ζαροδήμος από Ολυμπιακό Καβάλας, Κωνσταντίνου από Ολυμπιακό Καβάλας, Σ. Σάσσος από Ορφέα Ελευθερούπολης, Νικολαϊδης από Παγγαιϊκό, Τσιλιγγίρης από Μακεδονικό Αμισιανών, Δασκαλόπουλος από Παγγαίο και Κωνσταντινίδης από ΠΑΟΚ.

Το Βυζάντιο βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα Αργύρη Καραβέλη.

*Έφυγαν

Μπάιος δανεικός στο Μ. Α Αντιφιλίππων, Βασιλειάδης δανεικός στον Μακεδονικό Αμισιανών, Σούζος στο Μακεδονικό Αμισιανών.

*Οι 19 που έμειναν

Αγαθόπουλος, Αϊβάζης, Μαυρομάτης, Μιχαηλίδης, Μ. Προβατίδης, Σαουλίδης, Σπυρίδης, Θ. Φωτόπουλος, Χ. Φωτόπουλος, Γεωργαντέλης, Ζαρωτιάδης, Κανέλλας, Βουγιατζής, Λαζαρίδης, Λόλης, Μπατάκογλου, Μ. Περίσνακα, Χαραλαμπίδης, Σ. Προβατίδης.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Άλλη μια φορά φέτος και τέσσερις του χρόνου θα έρθει το RIVIERA στην Καβάλα

Επόμενο άρθρο

Η καλύτερη ομάδα του τουρνουά Καβάλα Junior Cup