• 6 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Το Λιμεναρχείο ψάχνει… την ομίχλη

 Το Λιμεναρχείο ψάχνει… την ομίχλη

Το Λιμεναρχείο Καβάλας θα ερευνήσει προσεκτικά κι αναλυτικά το περιστατικό που συμειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Το φέρυ μπωτ «Φιλιάγκος» αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης κανονικά από τον Πρίνο, στο μεσο όμως της διαδρομής δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει το δρομολόγιο. Ο καπετάνιος επέστρεψε πίσω στο λιμάνι της Θάσου. Όπως δήλωσε δεν μπορούσε να εκτελέσει το δρομολόγιο λόγω πυκνής ομίχλης.

Το λιμεναρχείο που πληροφορήθηκε το περιστατικό, ψάχνει ακριβώς τι συνέβη, διερευνά την υπόθεση, δεν αποκλείεται εάν διαπιστωθεί ότι δεν υπήρχε σοβαρός και δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο, να σχηματίσει δικογραφία σε βάρος της πλοιοκτήτριας εταιρίας και να της επιβάλει διοικητικό πρόστιμο.

Το ίδιο απόγευμα εξαιτίας της υποτιθέμενης ομίχλης ή της ομίχλης που υπήρχε εν πάση περιπτώσει, δεν υπήρξε κανένα άλλο πρόβλημα, δεν αναφέρθηκε κανένα παρόμοιο περιστατικό, στα πλοία που κινούνταν στον κόλπο της Καβάλας.

Το λιμεναρχείο καθώς κι οι άλλες ναυτιλιακές εταιρίες παρακολουθούν την έκβαση της υπόθεσης. Θα ερευνήσει όλα όσα αφορούν την μη εκτέλεση του συγκεκριμένου δρομολογίου.

Φυσικά ταλαιπωρήθηκαν οι επιβάτες, αυτοί που μπήκαν στο φέρυ μπωτ από τον Πρίνο και δεν έφτασαν ποτέ στην Καβάλα κι όσοι περίμεναν το φέρυ μπωτ στην Καβάλα και υποχρεώθηκαν να κινηθούν προς την Κεραμωτή για να ταξιδέψουν από εκεί για το νησί της Θάσου.

Διαβάστε επίσης