Dark Mode Light Mode

Το φθινόπωρο το Public στο Επιμελητήριο

Ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με την ενοικίαση χώρων στο Επιμελητηριακό κτήριο, από την επιχείρηση Public, σύμφωνα με την διαδικασία που έχει οριστικοποιηθεί κι αφορά το ισόγειο και τον 1ο όροφο του κτηρίου, όπως επίσης και τη λειτουργία του καταστήματος Public στην αγορά της Καβάλας, στους χώρους που προαναφέραμε. Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε ο διαγωνισμός για τα έργα που θα προηγηθούν, τα οποία θα εκτελέσει ο συμπολίτης μηχανικός Στέφανος Ιωσηφίδης. Τα έργα αυτά αφορούν τη θεμελίωση του κτηρίου και τη συντήρησή τους και θ΄ αρχίσουν άμεσα προκειμένου να ολοκληρωθούν μέσα σε τρεις μήνες.

Υπολογίζεται ότι το κατάστημα Public, όταν τελειώσουν οι εργασίες από τον κ. Στέφανο Ιωσηφίδη, θα επανέλθει στα καταστήματα και τους χώρους που νοίκιασε για να τα προετοιμάσει ώστε να λειτουργήσουν αυτά ως κατάστημα Public, το φθινόπωρο του 2014.

Στο Επιμελητήριο είναι ικανοποιημένη από την εξέλιξη, καθώς πετυχαίνουν και τους δύο στόχους. Δηλαδή γίνεται η απαραίτητη συντήρηση στο κτήριό τους και στη συνέχεια εγκαθίσταται ο ιδιώτης που νοικιάζει τα 2/3 του κτηρίου.

Όλη αυτή η συζήτηση με τα καταστήματα Public, ξεκίνησε πριν από ένα περίπου χρόνο, για διάφορα τεχνικά και γραφειοκρατικά ζητήματα, το κατάστημα ούτε λειτούργησε, παρά το ότι έχει πάντα την επιθυμία με τον τρόπο που προαναφέραμε να έχει παρουσία και στην τοπική αγορά. Αυτή η παρουσία μετατίθεται για το Σεπτέμβριο ή το φθινόπωρο του 2014.

 

Προηγούμενο άρθρο

ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ - ΚΑΒΑΛΑ 64-68: Καλό Πάσχα και μετά… Αμαλιάδα

Επόμενο άρθρο

12 πρώτοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι