Dark Mode Light Mode

Το ART DE CUISINE άλλαξε και σας παρουσιάζει τις νέες του γευστικές προτάσεις

Το ART DE CUISINE αναβάθμισε σε νέο μεσογειακό μενού την κουζίνα του κι έγινε προσιτό για όλο τον κόσμο, δεδομένο της κρίσης που βιώνουμε καθημερινά όλοι μας.
Έχει προσθέσει καθημερινά LUNCH DEALS τα οποία περιλαμβάνουν ολοκληρωμένα γεύματα και βαρελίσια μπύρα, μόνο με 15 Ευρώ.
Δοκιμάστε το μισό κοτόπουλο με λεμόνι μουστάρδα και φρέσκα μυρωδικά + σαλάτα λάχανο καρώτο με βινεγκρετ γιαουρτιού, φλούδες παντζαριού και καρύδι + πατάτες τηγανιτές και μπύρα 300 ml.
Επίσης προσφέρει χαλαρότητα και ευχάριστη διάθεση στον πανέμορφο ανακαινισμένο χώρο του στην καρδιά της πόλης. Καθημερινές δημιουργίες από τον Σεφ που παρουσιάζει νέες μοντέρνες γευστικές ελληνικές προτάσεις μες το δικό του καπνιστήριο για ψάρια και κρέατα.
Σας προτείνουμε να επιλέξετε το ξύλινο πλατώ για 2 με ποικιλίες εκλεκτών κρεάτων μόνο με 15 Ευρώ καθώς επίσης και τους μοναδικούς μεζέδες του για κρασί, μπύρα ή τσίπουρο… επώνυμες ετικέτες τοπικών κρασιών σε ποτήρι ή με μπουκάλι για να συνοδεύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας.
Το ART DE CUISINE αγκαλιάζει όλο τον κόσμο με πάρα πολλές φρέσκες γεύσεις, παρασκευασμένες εκείνη τη στιγμή με τα καλύτερα ελληνικά υλικά. Καθημερινά το ART DE CUISINE αγκαλιάζει όλο τον κόσμο με τις χαμηλές τιμές του και γεμίζει το τραπέζι σας με πολλές υπέροχες γευστικές προτάσεις απ΄ όλη τη Μεσόγειο.
Μειώσαμε τις τιμές και κρατήσαμε την υψηλή ποιότητα.
Ανακαινίσαμε το χώρο μας για εσάς.
Προβάλλουμε τις καθημερινές σας ανάγκες και επιθυμίες για το καλό φαγητό και σας τις προσφέρουμε με αγάπη και ενθουσιασμό.

 

Προηγούμενο άρθρο

Κώστας Παπακωνσταντίνου στους 93, 7: « Η άνοδος είναι ο μοναδικός στόχος. Δε γίνεται άλλη συζήτηση»

Επόμενο άρθρο

Σύσκεψη στη Βουλή υπό τον Γ. Καλαντζή με παράγοντες του Νομού Καβάλας για τον αγωγό TAP