Dark Mode Light Mode

Το ORIENT QUEEN φέρνει Κυπρίους στην Καβάλα

Το «ORIENT QUEEN» είναι από τα κρουαζιερόπλοια που έρχονται στο λιμάνι της Καβάλας κάθε χρόνο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Φέτος έχει προγραμματίσει τρεις επισκέψεις στο λιμάνι της πόλης. Η πρώτη γίνεται σήμερα το πρωί. Το κρουαζιερόπλοιο προερχόμενο από την Κωνσταντινούπολη αναμένεται στο λιμάνι της Καβάλας στις 11 το πρωί. Αναχωρεί το απόγευμα με επόμενο προορισμό τη Μύκονο.

Το «ORIENT QUEEN» θα έρθει στην Καβάλα δύο ακόμη φορές, στις 20 Οκτωβρίου και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Σήμερα έχει 718 επιβάτες από τους οποίους οι 640 είναι Κύπριοι. Τα μέλη του πληρώματος είναι 311, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου είναι Έλληνας.

Το «ORIENT QUEEN» θα δέσει στο νότιο κρηπίδωμα όπου εξυπηρετείται καθώς είναι σχετικά μικρό κρουαζιερόπλοιο. Το μήκος του είναι μόλις 160 μέτρα. Ο Δήμος Καβάλας ετοιμάζει την απαραίτητη υποδοχή αν και οι περισσότεροι από τους επιβάτες θα συμμετάσχουν στην εκδρομή της επίσκεψης του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων.

Το κρουαζιερόπλοιο «ORIENT QUEEN» είναι το τρίτο που καταπλέει σήμερα στο λιμάνι της Καβάλας για το 2013. Το Σάββατο 17 Αυγούστου αναμένεται το επόμενο κρουαζιερόπλοιο ASTORIA προερχόμενο από τη Σεβαστούπολη. Με το ASTORIA τελειώνουν οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων για τον Αύγουστο. Οι επόμενες που είναι και οι περισσότερες αφορούν την περίοδο του φθινοπώρου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ - Στη μέση οι… Ακαδημίες. Η ΠΑΕ επιμένει για το βοηθητικό

Επόμενο άρθρο

Ποιος ευθύνεται που υπάλληλος της Παιδόπολης πήγε στο Νοσοκομείο με κρίση άγχους;