Dark Mode Light Mode

Το PUBLIC κοντά στο Επιμελητηριακό κατάστημα

Πραγματοποιήθηκε κανονικά το μεσημέρι, στο Επιμελητήριο, πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση ακινήτου. Επρόκειτο για το ισόγειο κατάστημα του Επιμελητηριακού κτηρίου, το υπόγειο του και ένα μέρος του 1ου ορόφου.

Κατατέθηκαν δύο προτάσεις – προσφορές. Αυτή από τα καταστήματα PUBLIC και πρόταση του ντόπιου επαγγελματία κ. Μαρτίνη, που θέλει να νοικιάσει το ισόγειο κατάστημα και να πουλά ρούχα.

Με βάση τις οικονομικές προσφορές αυτή των καταστημάτων PUBLIC, ήταν υψηλότερη από την πρόταση του κ. Μαρτίνη. Ειδικότερα το PUBLIC προτείνει ενοίκιο 5.700 ευρώ περίπου και 1000 επιπλέον ευρώ για τον πρώτο όροφο του επιμελητηριακού κτηρίου, συγκεκριμένα του βορειοδυτικού τμήματος, έκτασης 135 τ.μ.

Την τελική απόφαση θα λάβει η διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Εδώ και μέρες ακούγονταν ότι τα καταστήματα PUBLIC, ενδιαφέρονταν για το ισόγειο του επιμελητηρίου. Αυτό επιβεβαιώθηκε χθες. Αυτή την περίοδο τα καταστήματα PUBLIC (αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών και βιβλίων), βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενός αναπτυξιακού πλάνου. Πρόσφατα εγκαινιάστηκε νέο κατάστημα στη Νέα Σμύρνη, στην περιοχή Ζωγράφου, αλλά και στα Χανιά. Αυτή την περίοδο το δίκτυο των καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι τουλάχιστον 23. Σχεδιάζεται να λειτουργήσουν ακόμη δύο, σε Κατερίνη και Τρίκαλα.

Τα καταστήματα στη διάρκεια του 2012 επισκέφθηκαν πάνω από 13 εκατομ. επισκέπτες, αριθμός που θ΄ αυξηθεί το 2013, με τη λειτουργία και νέων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Δυο νεκροί από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό (φώτο απο το σημείο της τραγωδίας)

Επόμενο άρθρο

Κλοπή 17.200 ευρώ στη Μουσθένη