Dark Mode Light Mode

Τρώτε μούρα για μακροζωία και λεφτά …

Έγινε μια έρευνα που έδειξε οτι αν τρώτε πολλά μούρα εκτός απο μακροζωϊα θα έχετε πολλές πιθανότητες να βρεθείτε κάποια στιγμή της ζωής σας και με πολλά λεφτά.
Και εμείς δηλαδή που δεν τρώμε μούρα θα πεθάνουμε στην ψάθα ;
Αυτό που δεν μας διευκρίνισαν αυτοί που κάνανε την έρευνα είναι αν έχει σημασία αν τα μούρα είναι μαύρα ή΄άσπρα.
Διότι μικροί όταν είμασταν , στα χρόνια της αθωότητας, τρώγαμε πολλά μαύρα μούρα.
Βέβαια για τα μούρα, μια και το έφερε και η κουβέντα, υπάρχει και το γνωστό : άσπρα μούρα , μαύρα μούρα είναι μια παλιοχαμούρα.
Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι όσοι έχετε αδυναμία στα μούρα υπάρχουν πολλές πιθανότητες εκτός απο το να ζήσετε μέχρι τα βαθειά γεράματα να αποκτήσετε σε κάποια φάση της ζωής σας και πολλά λεφτά.
Για να είστε σίγουροι σας συμβουλεύω να τρώτε και άσπρα και μαύρα μούρα.
Κατά τα άλλα πάμε καλά και νομίζω οτι και ο καιρός απο εδώ και στο εξής θα είναι καλύτερος με καλές θερμοκρασίες και τον ήλιο κυρίαρχο στον ουρανό της πόλης.
Νομίζω οτι μέχρι το τέλος της εβδομάδας επιστρέφουμε στις παραλίες για τα καλύτερα μπάνια του καλοκαιριού.
Οσοι βιαστήκατε να τελειώσετε το καλοκαίρι και να φέρετε το Φθινόπωρο αναδιπλώστε γιατί το σκηνικό του καιρού άλλαξε.
Επιστροφή στις παραλίες και το νού σας στις σαγιονάρες με το δίχαλο που παραμένουν στην πρώτη γραμμή.
Οσο περνάνε οι μέρες και αναλύονται οι ντεμέκ ελαφρύνσεις που εξήγγειλε απο το βήμα της έκθεσης Θεσ/νίκης ο πρωθυπουργός τόσο καταλαβαίνουμε οτι τελικά ο χρυσός είναι άνθρακας.
Πολύ φασαρία για το τίποτα αφού αυτά που παρέχει ο Σαμαράς είναι το 1/10 απο αυτά που μας έχει επιβάλει τα τελευταία χρόνια της κρίσης.
Πάντως θα πρέπει να γνωρίζει ο Σαμαράς οτι με 30% μείωση στο φόρο του πετρελαίου και με 100 δόσεις στην εφορία δεν κερδίζονται οι εκλογές.
Αυτό θα πρέπει να το καταλάβει και ο Σαμαράς και οι δανειστές – πιστωτές μας.
Δυστυχώς τον Σαμαρά και την συγκυβέρνηση έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα δεν θα μπορούν να τους σώσουν ούτε οι δύο Καρυάτιδες που βρέθηκαν στον τάφο της Αμφίπολης.
Η πορεία που έχουν πάρει είναι πορεία ήττας.
Τώρα όσο αφορά τον τάφο της Αμφίπολης νόμιζω οτι μετά την εύρεση και των δύο Καρυάτιδων τα πράγματα έχουν σοβαρέψει αρκετά αφού δεν είναι λίγοι οι αρχαιολόγοι απο όλο τον κόσμο που υποστηρίζουν οτι ο τάφος μπορεί να ανήκει στην βασίλισσα Ολυμπιάδα ή στην Ρωξάνη την γυναίκα του Μέγα Αλέξανδρου.
Υπομονή μερικές εβδομάδες ακόμα αφού ο χρόνος που των ανασκαφών επηρεάζεται απο το πόσα κυβικά χώμα έχει ο τάφος στο εσωτερικό του.
Το χώμα όπως έχουν εηγήσει οι ειδικοί είχε πέσει για να προστατευθεί το μνημείο απο εισβολείς.
Τέλος πάντων επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο θα περιμένουμε.
Πάντως εγώ βλέπω με τον ρυθμό που προσωράνε οι ανασκαφές και επειδή κάθε τόσο έχουμε και πολλά σημαντικά ευρήματα να μαθαίνουμε τον ένοικο ή τους ένοικους του τάφου εκεί κοντά στα Χριστούγεννα.
Ο Κουρκούλης ο Νίκος με την σύζυγο του την Κέλυ Κελεκίδου για τα επόμενα 5 χρόνια της ζωής τους θα ζήσουν στην Αυστραλία όπως ο Κουρκούλης έχει κλείσει συμφωνία με νυχτερινό κέντρο.
Τα λεφτά είναι καλά και γιατί να μην το κάνουν το βήμα ;
Εγώ συμφωνώ και είμαι μαζί τους.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Έφθασε η ώρα ...