Dark Mode Light Mode
Ξαφνικά θέμα Jumbo
Τσεκάρει παίκτες ο Τοπαλίδης στο τριήμερο δοκιμών
Ματαίωση άφιξης κρουαζιερόπλοιου

Τσεκάρει παίκτες ο Τοπαλίδης στο τριήμερο δοκιμών

Tο απόγευμα της Τρίτης συνεχίστηκαν οι δοκιμές Ελλήνων και ξένων παικτών στο στρατόπεδο του ΑΟΚ. Είναι φανερό ότι το ρόστερ τώρα χτίζεται. Αυτό ήταν αναμενόμενο.
Ο Γιάννης Τοπαλίδης με τους συνεργάτες του, βγάζουν συμπεράσματα για το ποιοι από τους δοκιμαζόμενους μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του ΑΟΚ. Οι δοκιμές θα συνεχιστούν και σήμερα. Καλές εντυπώσεις αφήνει ο Νιγηριανός επιθετικός. Δεν αποκλείεται να προχωρήσει η ΠΑΕ στη μεταγραφή του.
Φαίνεται πάντως ότι η ΠΑΕ ήδη έχει κλείσε ορισμένους ποδοσφαιριστές αλλά θα τους ανακοινώσει όλους μαζί. Ο Άρτσε πρέπει να θεωρείται παίκτης της ομάδας, όπως και ο Αντωνίου.
Ο Μεξικανός είναι ένας παίκτης που μπορεί σίγουρα να εξελιχθεί. Με τα Γιαννιτσά έδειξε καλά στοιχεία, στο περασμένο πρωτάθλημα. Σημειώνουμε ότι είχε σκοράρει κόντρα στον ΑΟΚ, στο τελευταίο παιχνίδι μέσα στο «Ανθή Καραγιάννη». Ο ΑΟΚ είχε κερδίσει με 2-1 και ο Άρτσε είχε πετύχει το γκολ της Αναγέννησης στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ηταν και ο παίκτης που είχε ξεχωρίσει από τους φιλοξενούμενους.

*Παραμένει ο Ντουτσαρίδης
Οριστικά παραμένει στο ρόστερ του ΑΟΚ, ο Παντελής Ντουτσαρίδης.
Εχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Απλά δεν ήταν στην πρώτη προπόνηση, μάλλον από λάθος συνεννόηση. Αντίθετα φαίνεται ότι παρελθόν θα αποτελέσουν ο Πλιάγκας αλλά και ο Κοτίτσας. Ο ΑΟΚ δεν καίγεται να τους κρατήσει.
Ο Καλαγκάνης έχει καταθέσει προσφυγή και δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στον ΑΟΚ. Αυτό είναι γνωστό.
Με τον Ντουτσαρίδη υπήρχε πολύ γρήγορα συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Εν τω μεταξύ ο Γιάννης Κάργας κατέληξε στην ομάδα του Φωστήρα. Το όνομα του ακούστηκε αρχικά για τον Αρη, στη συνέχεια για ΑΕΚ και Ηρακλή. Τελικά δε μπόρεσε να κάνει το μεγάλο άλμα. Τουλάχιστον προς το παρών. Ο παίκτης πάντως χάθηκε άδοξα για τον ΑΟΚ. Για λίγα χρήματα. Επίσης στην ομάδα του Ταύρου θα συνεχίσει ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Παπαδόπουλος που ήταν υποψήφιος για τον ΑΟΚ, από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Πριν είχε αγωνιστεί στον Κεραυνό Κρηνίδων, στην ΑΕΚ, στον ΠΑΣ, στην Πρέβεζα και στη Λευκάδα.

*«Παίζει» του Γκότοβου
Ο Βαγγέλης Γκότοβος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου και εξετάζεται η περίπτωση του.
Ο 26χρονος μεσοαμυντικός από το Νέστο Χρυσούπολης είχε παίξει αρχικά στον Οδυσσέα Αναγέννησης και μετά την περίοδο 2010- 2011 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Βόλου.
Συνέχισε στη Νίκη Βόλου και στον Ηρακλή Ψαχνών πριν επιστρέψει και πάλι στον Ολυμπιακό Βόλου. Παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και είναι παιδί του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου.

*Ο ΑΟΚ στο Δήμαρχο
Το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης συνοδευόμενος από τους Λάκη Χατζηαποστολίδη και Πέτρο Πετρόπουλο, είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, όπου από τη πλευρά του Δημάρχου παραβρέθηκαν ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης και ο Κυριάκος Σταυρίδης.
Συζητηθήκαν θέματα που αφορούν την ΠΑΕ. Ένα από αυτά το γηπεδικό, όπου υπάρχει διαφορά απόψεων με τον Ερασιτέχνη. Επίσης ο Δήμαρχος ενημερώθηκε και για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την εποχή στην ΠΑΕ με την είσοδο νέων μελών στη διοίκηση αλλά και τη μεταβίβαση του 35% των μετοχών του ερασιτέχνη. Η συζήτηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα.

*Δεν προχώρησε η μεταβίβαση του 35%
Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε προχωρήσει η μεταβίβαση του 35% των μετοχών από τον Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ. Φαίνεται μάλιστα ότι θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο.
Ο Ερασιτέχνης δε παραδίδει τις μετοχές του από τη στιγμή που υπάρχει όρος ότι θα πληρώσει ένα πολύ μεγάλο πρόστιμο. Περιμένει τα απαραίτητα πιστοποιητικά από τους πρώην μετόχους ότι δε θα επιβαρυνθεί με το παραμικρό χρηματικό ποσό, σε περίπτωση μεταβίβασης του 35%.

Προηγούμενο άρθρο

Ξαφνικά θέμα Jumbo

Επόμενο άρθρο

Ματαίωση άφιξης κρουαζιερόπλοιου