Dark Mode Light Mode
Ζητούν προσωρινή διαταγή για τις κεραίες
Τύρναβος- ΑΟΚ 4-2: Πλήρωσε τα λάθη της άμυνας – Εβδομάδα εξελίξεων στα διοικητικά
Δηλώσεις Ανθουλάκη

Τύρναβος- ΑΟΚ 4-2: Πλήρωσε τα λάθη της άμυνας – Εβδομάδα εξελίξεων στα διοικητικά

Λάρισα(ανταπόκριση)

Επιμέλεια: Τάσος Πατσίδης

Ο ΑΟΚ πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη το απόγευμα στη Λάρισα, γνωρίζοντας έτσι μια ακόμη εκτός έδρας ήττα. Το Καβαλιώτικο συγκρότημα κατάφερε να γυρίσει το σκορ στο 56` αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να διαφυλάξει το σκορ. Η άμυνα έκανε πολλά λάθη τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Σίμος Ανθουλάκης στο ντεμπούτο του, στον πάγκο του ΑΟΚ, παρέταξε την ομάδα με σχήμα 4-4-2. Ο Γιαννίκογλου κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά και αριστερά ο Ρεβυθόπουλος και ο Καζαντζίδης. Δύο στόπερ ο Χόρτσας και ο Πόπτσης. Στη μεσαία γραμμή δυο ανασταλτικοί ο Ντουτσαρίδης και ο Γκαρακλίδης.

Πλάγιοι ο Αρτσε με τον Κουρέλλα. Στην επίθεση ο Αλεξίου και ο Πάλλας. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής, παρουσία περίπου 500 φιλάθλων, μεταξύ των οποίων και ελάχιστοι Καβαλιώτες.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Πάλλας ήταν ο πρωταγωνιστής για τον ΑΟΚ. Με ευκαιρία στο 8` και γκολ της ισοφάρισης στο 11`. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα στο γκολ των γηπεδούχων που σημειώθηκε στο 9 λεπτό.

Στη συνέχεια ο Τύρναβος προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό του, όμως ο ΑΟΚ είχε καλή παρουσία. Χρειάστηκε ο Γιαννίκογλου στο 43` για να μείνει το 1-1 στο ημίχρονο.

Στο β` μέρος ο ΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ αλλά δεν το χάρηκε και πολύ. Αμέσως αυτή τη φορά ισοφάρισε η ομάδα του Διγκόζη. Πολύ γρήγορα πήρε κεφάλι στο σκορ, αφού η άμυνα του ΑΟΚ έκανε πολλά λάθη. Ο Ανθουλάκης φρέσκαρε τη μεσοεπιθετική γραμμή με δυο αλλαγές αλλά δεν ήρθε η ισοφάριση.

Στο 80` με το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων, όλα τελειώσανε για τον ΑΟΚ που είχε μια καλή ευκαιρία στο 84` με τον Καπνίδη.

Το φιλμ του αγώνα

8` Σουτ υο Πάλλα μέσα από την περιοχή άουτ.

9` Μετά από αδράνεια της άμυνας, ο Σαχινίδης με σουτ μέσα από την περιοχή, πραγματοποιεί το 1-0 για τους γηπεδούχους. Τη σέντρα ο Σκούπρας.

11` Το 1-1 με τον Πάλλα, που μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ, έφερε το ματς στα ίσια. Το πρώτο γκολ του Πάλλα, με τη φανέλα του ΑΟΚ σε επίσημο παιχνίδι.

23` Ο Φελίπε απειλεί την εστία του Γιαννίκογλου, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

33` Ατομική προσπάθεια του Αλεξίου, που τελικά ανακόπτεται από τους αμυντικούς πριν γίνει περισσότερο επικίνδυνος.

34` Η πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι για το Βαγγελή του Τυρνάβου.

36` Σέντρα του Σκούπρα, κεφαλιά του Ομο, η μπάλα αουτ.

40` Φάουλ του Κουρέλλα, κεφαλιά του Αλεξίου, κανένα πρόβλημα για τον Ντάλλα.

41` Σουτ του Ομο μέσα από την περιοχή, εξαιρετική απόκρουση του Γιαννίκογλου, που κρατάει στη φάση το 1-1.

43` Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι, σε πέσιμο του Φελίπε. Δεν υπάρχει περίπτωση.

49` Κίτρινη κάρτα ο Ντουτσαρίδης.

54` Φάουλ του Αρτσε, η μπάλα βρίσκει στο τοίχος και καταλήγει στα δίχτυα. Το 1-2 είναι γεγονός.

56` Το 2-2 με τον Κάρλος Αντρέ που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας.

63` Μετά από σέντρα του Σαχινίδη, ο Κάρλος Αντρέ με πλασέ έκανε το 3-2.

69` Κίτρινη κάρτα ο Σκούπρας

80` Το 4-2 με πλασέ του Γεωργίου, μετά από σέντρα του Βαγγελή.

84` Τετ α τετ ο Καπνίδης αλλά ο Ντάλλας σώζει την εστία του.

91` Κίτρινη κάρτα ο Αλεξίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κοεμτζίδης από την Πιερία.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Τύρναβος(Άγγελος Διγκόζης): Ντάλλας, Σκούπρας, Γκαλίτσιος, Τέλλος, Βαγγελή, Σαχινίδης 85` Τσούκαλος , Ντατίδης, Μπάρος, Κάρλος Αντρέ, Ομο 58` Γεωργίου , Φελίπε 65` Μάγγος .

Πάγκος: Σιάτρας, Γεωργίου, Πούτας, Μάγγος, Ευαγγέλου, Πρίφτης, Τσούκαλος.

ΑΟΚ(Σίμος Ανθουλάκης): Γιαννίκογλου, Ρεβυθόπουλος, Καζαντζίδης 83` Μαυρίδης , Χόρτσας, Πόπτσης, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Αρτσε 65` Παπαδόπουλος, Κουρέλλας, Πάλλας 62`Καπνίδης, Αλεξίου.

Πάγκος: Τιγγερίδης, Ντομί, Καπνίδης, Κονάτε, Μαυρίδης, Παπαδόπουλος, Παπαργυρίου.

Καταθέτει ένσταση ο ΑΟΚ

Ο ΑΟΚ θα καταθέσει σήμερα ένσταση στη διοργανώτρια αρχή, για το γεγονός ότι δεν άναψαν οι προβολείς του γηπέδου Αλκαζάρ με υπαιτιότητα του Τυρνάβου. Οι άνθρωποι του ΑΟΚ ζητούσαν επανειλημμένως να ανάψουν οι προβολείς αφού από ένα σημείο και μετά βασίλευε το σκοτάδι. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του παρατηρητή ο ηλεκτρολόγος του σταδίου ζητούσε 1.500 ευρώ για να ανάψει τους προβολείς, ποσό που δεν το έδινε ο Τύρναβος. Ο ΑΟΚ θα ζητήσει την ακύρωση του αγώνα και το μηδενισμό των γηπεδούχων.

Εβδομάδα εξελίξεων στα διοικητικά

Το γεγονός ότι υπάρχει απαγόρευση στις μεταγραφές του ΑΟΚ, ίσως φέρει κάποιες εξελίξεις στα διοικητικά, αφού η νυν διοίκηση είναι απογοητευμένη από το γεγονός ότι πάει στράφι όλος ο σχεδιασμός. Δεν αποκλείουμε να συναντηθούνε ο Βλάσης Τσάκας με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη και να συζητήσουν για την πώληση των μετοχών, με νέους όρους.

Τα πράγματα πάντως δυσκολεύουν αφού ο ΑΟΚ και χθες στον Τύρναβο, έδειξε ότι θέλει μεταγραφική ενίσχυση, που όμως… δε μπορεί να γίνει. Αυτή την εβδομάδα η ΕΠΟ εγγράφως θα ενημερώσει τη διοίκηση της ΠΑΕ για το τι ακριβώς μπορεί να αποκτήσει σε παίκτες, τη μεταγραφική περίοδο που έρχεται.

Στον ΑΟΚ θεωρείτε αμφίβολο το μέλλον του Σάκη Πρίττα.

 

Προηγούμενο άρθρο

Ζητούν προσωρινή διαταγή για τις κεραίες

Επόμενο άρθρο

Δηλώσεις Ανθουλάκη