Dark Mode Light Mode
Καταστράφηκε μονοκατοικία στη Θάσο
Υπάρχει θέμα με το ΙΚΑ σε Χρυσούπολη – Ελευθερούπολη
Ψάχνουν κουκουλοφόρους!

Υπάρχει θέμα με το ΙΚΑ σε Χρυσούπολη – Ελευθερούπολη

Θέμα σχετικά με τις υπηρεσίες στο νομό Καβάλας, δεν υπάρχει μόνο για τα Λιμενάρια. Υπάρχει και για τα περιφερειακά τμήματα στη Χρυσούπολη και την Ελευθερούπολη. Αυτό προκύπτει από τις αποφάσεις του διοικητή Ροβέρτου Σπυρόπουλου, με ημερομηνία 1η Μαρτίου 2013. Αναστέλλει τη δραστηριότητα του ΙΚΑ στην Ελευθερούπολη και τη Χρυσούπολη και τη μεταφέρει στην Καβάλα. Οι αποφάσεις του Ρ. Σπυρόπουλου δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα της κυβέρνησης στις 13 Μαρτίου. Πρόκειται για συνολικά 13 τμήματα του ΙΚΑ σε όλη την Ελλάδα που αναστέλλουν τη λειτουργία τους. Σ΄ αυτά συμπεριλαμβάνονται τα τμήματα του ΙΚΑ στα Κουφάλια, τις Σάππες, τις Φέρες, στη Νιγρίτα, στο Κάτω Νευροκόπι κ.λ.π.

Με βάση αυτή την απόφαση δραστηριοποιούνται βουλευτές και τοπικοί παράγοντες, ώστε ότι μπορέσουν να πετύχουν. Είναι ήδη γνωστό ότι το μέρος της απόφασης του κ. Σπυρόπουλου που αφορά το γραφείο του ΙΚΑ στα Λιμενάρια έχει ήδη αλλάξει, αφού το γραφείο θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Ειδικοτερα με την απόφαση του κ. Σπυρόπουλου, διακόπτει αρχές Απρίλη τη λειτουργία του το ΙΚΑ στη Χρυσούπολη και μεταφέρεται στο περιφερειακό υποκατάστημα ΙΚΑ Καβάλας. Το ίδιο ισχύει και για την Ελευθερούπολη.

Υποτίθεται ότι οι δήμαρχοι, ειδικά της Χρυσούπολης και της Ελευθερούπολης, επιδιώκουν ν΄ αναστείλουν αυτή την απόφαση του Ρ. Σπυρόπουλου, με τη βοήθεια και των βουλευτών. Προς το παρόν το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αυτό επετεύχθη μόνο για το γραφείο του ΙΚΑ στα Λιμενάρια.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Καταστράφηκε μονοκατοικία στη Θάσο

Επόμενο άρθρο

Ψάχνουν κουκουλοφόρους!