Dark Mode Light Mode

Υπάρχει φως στο τούνελ; – Ετοιμάζει συνέντευξη τύπου ο Τσαλίκης

Ζητούνται λύσεις

Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων όσον αφορά την πώληση της ΠΑΕ στην πλευρά του Χρήσου Παρασκευά, το πρόβλημα παραμένει μεγάλο μέσα στην ομάδα. Αυτή την ώρα δε φαίνεται να υπάρχουν λύσεις στο οικονομικό.

Η διοίκηση πάνω σε αυτόν τον τομέα έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. Περίμενε πως και πώς να καταλήξει σε συμφωνία με τον Χρήστο Παρασκευά, προκειμένου να αλλάξουν τα δεδομένα και να πληρωνόταν οι πάντες πριν το ματς με τον Εργοτέλη. Κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης εξακολουθεί να έχει επαφές με Κυπρίους που έχουν δείξει ενδιαφέρον από τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά αυτό καθυστερεί.

Μάλιστα δεν ευνοεί η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη Μεγαλόνησο.

Η ομάδα θέλει άμεσες λύσεις. Μετά τον Εργοτέλη ταξιδεύει στον Ηρακλή Ψαχνών και δεν είναι εξασφαλισμένα ούτε τα χρήματα για το ταξίδι.

Οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ φαίνονται «ζεστοί» για κάποιες πρωτοβουλίες γύρω από την ομάδα, αλλά τώρα χρειάζεται ρευστό.

Χθες υπήρχε νέο μούδιασμα, όταν έγινε γνωστό ότι απέσυρε το ενδιαφέρον ο Χρήστος Παρασκευάς. Φαινόταν η μοναδική λύση στον ορίζοντα. Το πόσο θα κάνουν υπομονή οι παίκτες, ουδείς το γνωρίζει ενώ μπροστά υπάρχουν δυο ντέρμπι με Εργοτέλη και Ηρακλή Ψαχνών. Μάλιστα οι ξένοι της ομάδας ίσως κρατήσουν διαφορετική στάση από τους υπόλοιπους.

*Στην ΠΑΕ κοινοποιημένη μόνο η προσφυγή Νικουλάε

Χθες έγινε γνωστό ότι επίσημα στην ΠΑΕ ΑΟΚ είναι κοινοποιημένη μόνο η προσφυγή του Ρουμάνου Νικουλάε και κανενός άλλου ποδοσφαιριστή.

Ο Νικουλάε αγωνίστηκε στον ΑΟΚ την περίοδο 2010-2011 για 6 μήνες. Ηταν μεταγραφή Ιανουαρίου. Το ποσό που ζητάει ο διεθνής Ρουμάνος επιθετικός είναι 80.000 ευρώ.

Άλλες προσφυγές επίσημα δεν έχει αυτή τη στιγμή μπροστά της η ΠΑΕ.

Αυτό για το θόρυβο που δημιουργήθηκε ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες ακόμη από την εποχή του Δημήτρη Τούλη μέχρι και πριν τη συμμετοχή στο Περιφερειακό, που ζητάνε χρήματα μέσω προσφυγών.

Υπάρχουν χρήματα που οφείλονται σε επαγγελματίες της πόλης και το ποσό δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Το πρόβλημα που ανέκυψε όσον αφορά το ενδιαφέρον Παρασκευά, δεν διευκρινίστηκε ακριβώς και από τις δυο πλευρές.

Ακούστηκε ότι υπάρχει ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα από τα προηγούμενα χρόνια και ότι αυτό δεν ήθελε να το πληρώσει η πλευρά Παρασκευά. Η ουσία είναι ότι δε βρέθηκε λύση και τα πράγματα παρέμειναν τα ίδια.

*Ετοιμάζει συνέντευξη τύπου ο Τσαλίκης

Ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Τσαλίκης ευχαρίστησε χθες τους παίκτες της ομάδας για την κατανόηση που έδειξαν και επανήλθαν στις προπονήσεις ενώ ο ίδιος σκέφτεται να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και να μιλήσει εφ όλης της ύλης για τα θέματα της ομάδας.

Αυτή η συνέντευξη τύπου θα γίνει το πιθανότερο μετά το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών.

 

Προηγούμενο άρθρο

Είναι κανείς μέσα ;

Επόμενο άρθρο

Το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα - Φέρνει πιο κοντά τους οικοπεδούχους στο ΒΙΟΠΑ