Dark Mode Light Mode

Υπογραφή σύμβασης έργου πλωτών εξεδρών

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαο Γρανά είχε χθες το πρωί στο διοικητήριο ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Χρήστος Ηλιάδης. Συμφωνήθηκε αύριο, σε ειδική εκδήλωση, πάλι στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη, παρουσία του Κωστή Σιμιτσή και του Άρη Γιαννακίδη, να υπογραφεί η σύμβαση του έργου των πλωτών εξεδρών.

Παρόντες θα είναι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας «Τρίεδρον» που εδρεύει στην Αθήνα. Το έργο θα εκτελεστεί σύντομα. Το πολύ σε δώδεκα μήνες. Συνδυάζεται δε η πρόοδός του με την πρόοδο των λιμενικών έργων που είναι σε εξέλιξη. Αφορούν την επέκταση κατά 80 μέτρα του προσήνεμου μόλου του κεντρικού λιμανιού «Απόστολος Παύλος».

Στο διοικητήριο και στον οργανισμό λιμένα αισιοδοξούν ότι οι πλωτές εξέδρες, είναι πιθανό να είναι έτοιμες για να χρησιμοποιηθούν την άνοιξη του 2014. Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας θα αναλάβει την ευθύνη να προβάλει το έργο όταν αυτό ολοκληρωθεί, προκειμένου οι κάτοχοι σκαφών αναψυχής να γνωρίζουν τις υπηρεσίες που θα προσφέρει το λιμάνι της πόλης.

Γρανάς και Ηλιάδης συζήτησαν χθες κι άλλα θέματα, που έχουνε σχέση με απαραίτητα συμπληρωματικά έργα στο κεντρικό λιμάνι της πόλης, «Απόστολος Παύλος».

 

Προηγούμενο άρθρο

Επισκέψεις στους παιδικούς σταθμούς

Επόμενο άρθρο

Αναβλήθηκε η δίκη των 9 αγροτών