Dark Mode Light Mode
Έργα του Δήμου Παγγαίου στο ΕΣΠΑ
Υποδέχθηκε ο Δήμος Καβάλας το Διεθνές τουρνουά φιλίας
Όχημα στη θάλασσα, πνίγηκε ο οδηγός

Υποδέχθηκε ο Δήμος Καβάλας το Διεθνές τουρνουά φιλίας

Χθες το πρωί στο Δημαρχείο βρέθηκαν εκπρόσωποι των ομάδων που συμμετέχουν στο Διεθνές τουρνουά φιλίας μπάσκετ παγκορασίδων, που πραγματοποιείται στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νίκος Καραπιπερίδης, τους υποδέχθηκε λέγοντας τα εξής: « Εκ μέρους του Δημάρχου Καβάλας ο οποίος δυστυχώς αυτή τη στιγμή είναι εκτός Καβάλας, σας καλωσορίζουμε στην πόλη μας, όπου πραγματοποιείται το τουρνουά φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα, στη Γαλλία, στην Ισπανία και στην Ιταλία.

Ευχόμαστε να περάσετε πολύ καλά εδώ. Να συνεχίσετε τις προσπάθειες που κάνετε για τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι η μεγάλη δύναμη που ενώνει τους ανθρώπους και σπάει όλα τα σύνορα και όλες τις διαφορές.

Εύχομαι καλή διαμονή»

Ο Νίκος Καραπιπερίδης παρουσίασε τους αρμόδιους όσον αφορά τους αγώνες που είναι ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης, ο Στέλιος Σχοινάκης. Στο σύντομο χαιρετισμό του Χριστόδουλος Μιχαλάκης είπε: « Χαιρόμαστε που είσαστε εδώ. Από την αρχή που ακούσαμε ότι θέλετε να διοργανώσετε το τουρνουά, ήμασταν ιδιαίτερα θετικοί. Εύχομαι καλή διεξαγωγή. Καλή διαμονή και ότι χρειαστείτε από την πλευρά του Δήμου είμαστε δίπλα σας για να το λύσουμε».

Ο Στέλιος Σχοινάκης ευχαρίστησε την ΕΟΚ αλλά και την ΕΚΑΣΑΜΑΘ για την προσπάθεια που έκαναν για τη διεξαγωγή του τουρνουά στην Καβάλα. Επίσης έκανε αναφορά στην παρουσία του Νάσου Γαλακτερού. Ο Σωτήρης Βεζυρτζής εκπροσώπησε την διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

 

Προηγούμενο άρθρο

Έργα του Δήμου Παγγαίου στο ΕΣΠΑ

Επόμενο άρθρο

Όχημα στη θάλασσα, πνίγηκε ο οδηγός