Dark Mode Light Mode
Με δημοσκόπηση θα λυθεί ο γρίφος του Παγγαίου - Σύσκεψη κορυφής στη ΝΟΔΕ Καβάλας
Υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος «Οι νέοι πρέπει να ενεργοποιηθούν»
Κάποιος να βοηθήσει τον ΑΟΚ

Υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος «Οι νέοι πρέπει να ενεργοποιηθούν»

Μία ακόμη δραστηριότητα εορταστική πραγματοποίησε το Σάββατο το μεσημέρι ο σύλλογος «Ο τόπος της ζωής μας». Βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο, στο κέντρο της πόλης, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στο έντεχνο ροκ. Τέσσερα μουσικά σχήματα και μια μεγάλη ομάδα τοπικών μουσικών ενώθηκαν σε μία ξεχωριστή εμφάνιση. Συμμετείχαν ο Ντένης Τριανταφυλλίδης με τη μπάντα του, ο Χρήστος Καράνταης και ο Πάτροκλος Σαμαράς με τις κιθάρες τους, ο Νίκος Στρατηλάτης με τη μπάντα του και ο Τάσος Καλαφάτης με τη δική του μπάντα. Όλοι τους ήταν καλεσμένοι του Μάκη Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε την ευκαιρία με αυτή την εκδήλωση να έρθει πιο κοντά με τη νέα γενιά. «Οι νέοι πρέπει να ενεργοποιηθούν» είπε ο Μ. Παπαδόπουλος. Που για μια ακόμη φορά είχε την ευκαιρία να μοιράσει χυμό ρόδι κι έντυπο υλικό του συλλόγου σε διερχόμενους από το εμπορικό κέντρο πολίτες.

Ο Μ. Παπαδόπουλος είπε τα εξής: «Είναι μέρες οι οποίες είναι της χαράς. Πρέπει οι νέοι να ενεργοποιηθούν. Πρέπει κι οι νέοι να πούνε κάτι. Πρέπει να τους ακούσουμε και να τους χαροποιήσουμε. Καλή χρονιά σε όλους. Ο σύλλογος μας στηρίζει την αλληλεγγύη. Προχωράμε με χαμόγελο, με αισιοδοξία κι όλοι πρέπει να είμαστε ενεργοποιημένοι».

ΕΡ: Ήδη κάνατε μία περιοδεία σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Ξεκινήσατε πριν από τα Χριστούγεννα. Τι μηνύματα πήρατε;

ΑΠ: «Αυτές οι μέρες είναι γιορτινές και όλοι είναι μ΄ ένα χαμόγελο κι εμείς προσπαθήσαμε να το ενισχύσουμε. Βρεθήκαμε πολύ κοντά σε ανθρώπους που είχανε πραγματικά ανάγκη, άνθρωποι που μπορούνε πραγματικά να βοηθήσουνε τους συναθρώπους. Αυτό είναι το σημαντικό κι όλοι μαζί περάσαμε μία περίοδο κατά την οποία αντλήσαμε δύναμη για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε τη ζωή μας και στον τόπο της ζωής μας».

 

Προηγούμενο άρθρο

Με δημοσκόπηση θα λυθεί ο γρίφος του Παγγαίου - Σύσκεψη κορυφής στη ΝΟΔΕ Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Κάποιος να βοηθήσει τον ΑΟΚ