Dark Mode Light Mode

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στο ΜΟΔ Καβάλας

Ξαναρχίζουν τα δικαστήρια την προσεχή Δευτέρα 7 Ιανουαρίου… Στο δικαστήριο της Καβάλας θα συνεδριάσει μικτό ορκωτό, που θα εκδικάσει υπόθεση προερχόμενη από την Ξάνθη, που αφορά 31χρονου φοιτητή. Είναι κατηγορούμενος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας η οποία ανακαλύφθηκε από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος πριν από μήνες. Με αυτήν τη δίκη φαίνεται να λήγει – έστω προσωρινά – η αποχή των δικηγόρων της Καβάλας. Μέχρι και σήμερα δεν αναμένονται εξελίξεις. Αυτό σημαίνει ότι οι δικηγόροι θα επανέλθουν κανονικά στα καθήκοντά τους, την προσεχή Δευτέρα και αν θα υπάρξουν νέες κινητοποιήσεις θα συναποφασιστούν με τα προεδρεία των δικηγορικών συλλόγων της υπόλοιπης χώρας. Νεότερα ενδεχομένως να υπάρξουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Θυμίζουμε πάντως ότι μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους δικαστές και εισαγγελείς. Απλά θα κατεβαίνουν από τις έδρες όχι στις 10.30 το πρωί, αλλά μετά τις 12.00 το μεσημέρι.

Μένει να δούμε πόσο οι δικαστές της Καβάλας θα ακολουθήσουν την απόφαση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Εκτός από το σημαντικό δικαστήριο της Δευτέρας, τα δικαστήρια γενικά ξαναρχίζουν την ερχόμενη εβδομάδα. Έτσι στην Καβάλα, στο δικαστικό μέγαρο συνεδριάζει την Τετάρτη το μονομελές, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή 10 και 11 Ιανουαρίου, είναι προγραμματισμένες συνεδριάσεις του τριμελούς.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ικανοποιημένος ο Παύλος Δεμετζίδης - Από το αποτέλεσμα και τη δημαρχιακή ουδετερότητα

Επόμενο άρθρο

Θα γίνουν προσλήψεις αλλά άγνωστο πότε