Dark Mode Light Mode
μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο
Φιλότιμες οι προσπάθειες του Αντώνη που όμως δεν πείθουν …
Μπράβο λεβέντες !!!

Φιλότιμες οι προσπάθειες του Αντώνη που όμως δεν πείθουν …

Είναι πραγματικά φιλότιμες οι προσπάθειες της κυβέρνησης και ιδιαίτερα του Αντώνη Σαμαρά να δημιουργήσουν και να περάσουν ένα μήνυμα αλλαγής του κλίματος στον ελληνικό λαό και να δώσουν την προοπτική και την ελπίδα που λείπουν απο το κάδρο της ελληνικής προσπάθειας.

Διότι καλό είναι να προσπαθείς για το καλύτερο, να προσπαθείς να βάλεις μια τάξη και μια σειρά αλλα ρε παιδιά χωρίς προοπτική και ελπίδα καμμιά προσπάθεια δεν μπορεί να τελεσφορήσει.

Ο Σαμαράς όσο η τρόϊκα μας αποκρούει και μας δυσκολεύει το ρίχνει στα ταξίδια και προσπαθεί να κάνει συμμαχίες στις δύσκολες αυτές διαπραγματεύσεις απο τις οποίες σε μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθεί το ευρωπαϊκό μας μέλλον αφού ο πλέον είμαστε οριακά.

Ο έλληνας πρωθυπουργός έχει εξαντλήσει την αισιοδοξία της θεωρίας και θα πρέπει να περάσει στην πράξη.Πλέον κανείς δεν πιστεύει αυτά που λέει και αυτός αλλα κατα καιρούς και οι κορυφαίοι ηγέτες της ευρωζώνης σφού τα λογιά είναι περιττά την ώρα που βουλιάζουμε …

Τα λόγια είναι περιττά την ώρα που πεινάμε και κρυώνουμε.

Ο Σαμαράς πλέον έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για να μπορέσει πραγματικά να αλλάξει την πορεία του σκάφους. Ο ελληνικός λαός πλέον μετράει τις μέρες και περιμένει την περιβόητη ανάπτυξη που θα αλλάξει ντεμέκ και την καθημερινότητα του έλληνα πολίτη. Πάντως ο Σαμαράς πραγματικά το παλεύει γιατί βλέπει οτι πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου για την κυβέρνηση του αλλά δεν έχει περάσει η εποχή που οι δηλώσεις και τα ΄σάλια μπορούσανε να σώσουν την παρτίδα.

25.000 χιλιάδες ευρώ πήρε η Μενεγάκη για να ανάψει το ΄χριστουγεννιάτικο δέντρο του GOLDEN HALL .

Ενα κουμπί πάτησε και πέσανε απο τον ουρανό 25χιλιάρικα.

Αυτές τις μαγικές ικανότητες μόνο δύο άνθρωποι στην Ελλάδα τις έχουν.

Η Μενεγάκη και ο Ρουβάς.

Αν σε θέλει και σε πάει η πουτάνα η μπάλα είσαι τρένο δίχως φρένο.

Σήμερα που το μιλάμε η Ελένη και ο Σάκης είναι τα δύο μεγαλύτερα ονόματα της show biz.

Για τον λόγο αυτό και παίρνουν 25 χιλιάρικα για να πατήσουν ένα κουμπί.

Στην πτέρυγα των VIP στις φυλακές Κορυδαλλού κάνουν εργασίες αναβάθμισης και για τον λόγο αυτό αρκετοί VIP έχουν μεταφερθεί στις φυλακές της Θήβας.

Η μόνη που αντέδρασε σε αυτήν την μετακόμιση είναι η Βίκυ Σταμάτη που λόγω οτι οτι την επισκέπτεται το παιδί της δεν θέλει να φύγει στην Θήβα. Έκανε το σχετικό αίτημα για να παραμείνει στο Κορυδαλλό αλλα η απάντηση που πήρε και αυτήν την φορά ήτανε αρνητική. Σε όλα τα αιτήματα της Βίκυς Σταμάτη υπάρχει ένα τοίχος άρνησης απο την πλευρά της δικαιοσύνης.

Έχει κάνει πάνω απο δέκα αιτήματα αποφυλάκισης , έχει αλλάξει πάνω απο δέκα δικηγόρους αλλα δεν λέει να αποφυλακιστεί.

Αφού δεν τα κατάφερε και ο Κούγιας μάλλον τα πράγματα είναι δύσκολα.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και θα πάμε καλύτερα όταν ο καιρός θα μαλακώσει λίγο γιατί απο την Τρίτη και μετά έχει μουδιάσει το μυλαό μας απο το κρύο.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα συνεχιστεί ώς έχει με χαμηλές θερμοκρασίες ιδιαίτερα τις πρώτες πρωϊνές ώρες και δεν φαίνεται καμμιά μεταβολη ΄του καιρού τα επόμενα 24άωρα.

Τουλάχιστον έχει ήλιο.

Κάτι είναι και αυτό.

Φαντάζεστε αυτό το σκηνικό του καιρού με βροχές και καταιγίδες ;

Φαντάζεστε αυτό το σκηνικό του καιρού με βαριά συννεφιά ; Για αυτό σας λέω οτι πάντα υπάρχουν και τα χειρότερα.

ΑΛΟΡΑ !

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Μπράβο λεβέντες !!!