• 3 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Φουντώνει η θερμοκρασία προς το τέλος της εβδομάδας …

 Φουντώνει η θερμοκρασία προς το τέλος της εβδομάδας …

Δεν θέλω να σας πανικοβάλω αλλα σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός την Πέμπτη θα είναι πολύ ζεστός και πάρα πολύ ζεστός την Παρασκευή.
Την Πέμπτη θα έχουμε το μεσημέρι 33 βαθμούς και την Παρασκευή 34.
Είπατε κάτι ;
Δεν υπάρχει περίπτωση βροχής και φαίνεται οτι ο Αύγουστος θα μας αφήσει υπο συνθήκες καύσωνα.
Λέτε να έχουν δίκιο όλοι αυτοί που λένε οτι και ο Σεπτέμβρης θα είναι καλοκαιρινός ;
Το γράφω αυτό γιατί μετά τις 5 του Σεπτέμβρη να ξέρετε οτι τα μπάνια γίνονται τρίποντα.
Κάνεις ένα και πιάνει για τρία.
Συνεχίζουν να κάνουν κριτική τα μέσα ενημέρωσης στο Βενιζέλο που χρησιμοποίησε το vip κυβερνητικό αεροσκάφος για να παραβρεθεί στην έκτακτη σύσκεψη στις Βρυξέλες διάρκειας 6 ωρών.
Μας εξηγεί το υπουργείο εξωτερικών οτι αν ο Βενιζέλος δεν χρησιμοποιούσε το κυβερνητικό αεροσκάφος, για να πετάξει απο την Σκιάθο όπου βρισκόταν για διακοπές με την οικογένεια του ,για Βρυξέλες θα έπρεπε να χάσει περίπου 3 μέρες αφού θα έπρεπε να πετάξει απο την Σκιάθο στην Αθήνα , απο την Αθήνα να πετάξει Βρυξέλες και όταν τελειώσει η σύσκεψη η εξάωρη εκεί να πάρει το αεροπλάνο της γραμμής απο Βρυξέλες να πετάξει με προορισμό πίσω την Αθήνα και εν συνεχεία να πάρει καμμιά τρεχαντήρα για να περάσει στην Σκιάθο.
Αυτός ήτανε ο δύσκολος δρόμος αφού υπήρχε και η επιλογή του αεροταξί με το vip κυβερνητικό αεροσκάφος, το οποίο και τελικά προτίμησε, το οποίο το πήρε απο την Σκιάθο και τον επέστρεψε πάλι εκεί όταν τελείωσε η σύσκεψη για να συνεχίσει τις διακοπές του.
Και γιατί δεν έστειλε τον αναπληρωτή υπουργό ;
Ας ΄έλεγε το υπουργείο οτι υπάρχει πρόβλημα και αδυνατεί ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας και θα τον αντικαταστήσει ο υφυπουργός που έτσι και αλλιώς ήτανε στην θέση του , απο την στιγμή που ο υπουργός ήτανε διακοπές.
Θα ήτανε πιο εύκολη η μετακίνηση του υφυπουργού που ήτανε στην Αθήνα και θα έπαιρνε το αεροπλάνο της γραμμής.
Δεν θέλει κόπο ρε Βαγγελάκη αλλα τρόπο.
Τελικά ο Μαρινάκης είναι πιο μάγκας απο όσο νομίζαμε.
!5 εκατομμύρια θα βάλει στα ταμεία του Ολυμπιακού απο την πώληση του Μανωλά ο οποίος πάει στην Ρώμα και θα είναι συμπαίκτης με τον Τοροσίδη.
Εαν προσθέσετε τα λεφτά που έχει πάρει ο Μαρινάκης τα τελευταία χρόνια απο παίκτες που έχει πουλήσει σε ομάδες του εξωτερικού θα καταλάβετε τι εννοώ.
Και αυτός ο Άρης ο Σπηλιοτόπουλος ήτανε στην Μύκονο απο τα μέσα του Ιούλη ΄έπαθε ένα ατύχημα ( ρήξη τένοντα) κάνοντας θαλάσσια σπόρ με την Ελεονώρα Μελέτη , μπήκε χειρουργείο γιατί η βλάβη που υπέστη ήτανε σοβαρή και μόλις βγήκε απο το χειρουργείο το πρώτο πράγμα που έκανε ήτανε να επιστρέψει στο νησί των ανέμων.
Αρχίζω να πιστεύω οτι ορισμένοι έχουν πλήρη εξάρτηση απο την ΜΥΚΟΝΟ.
Μα είναι δυνατόν να βγαίνεις απο το νοσοκομείο να είσαι μπαταρισμένος και να πηγαίνεις πάλι στο νησί ;
Θα μου πείτε απο την άλλη που να πάει ο Σπληιοτόπουλος ;
Αφού και αυτή την περίοδο δεν έχει να κάνει κάτι άλλο.
Κατέβηκε να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας βγήκε εκτός κούρσας απο την πρώτη Κυριακή και συνεχίζει τις διακοπές διαρκείας.
Ο Σπηλιοτόπουλος θα είναι απο τους πρώτους που θα πάει στην Αράχοβα μόλις αρχίσει ο καιρός να σφίγγει.
Καλοκαίρι ΜΥΚΟΝΟ και χειμώνα Αράχοβα.
Ετσι περνάει για ορισμένους η ζωή που είναι ένα πάρτι.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
Να είστε καλά να έχεται το νού σας και τα μάτια σας 14 γιατί είμαστε πάνω στην αλλαγή εποχής.
Απο Δευτέρα μαζεύουμε τις παντόφλες με το δίχαλο και τα μπρατσάκια και αρχίζουμε να κατεβάζουμε απο τις ντουλάπες σε πρώτη φάση τα φουτεράκια.
Να είστε καλά και τα λέμε και τα λέμε και πάλι αύριο.
ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης