Dark Mode Light Mode

Φτιάχτηκε η πρώτη στέγη, σύντομα η δεύτερη

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας του Δήμου Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ήταν χθες το μεσημέρι στη συνοικία των «Χιλίων» στην οδό Καποδιστρίου όπου βρίσκονται οι δύο κατοικίες που τον περασμένο Σεπτέμβρη καταστράφηκαν εξαιιτίας πυρκαγιάς. Ο Δήμος υποσχέθηκε να βοηθήσει τους διαμένοντες στα σπίτια για την αποκατάσταση των ζημιών. Τα καθάρισε αρχικά, τώρα προσπαθεί να τα καταστήσει κατοικίσιμα, επισκευάζοντας την κατεστραμμένη στέγη τους. Στο ένα από τα δύο σπίτια η στέγη έχει ήδη αντικατασταθεί. Η δεύτερη στέγη, πιο δύσκολη δουλειά, θ΄ αρχίσει να κατασκευάζεται από την αρχή, αυτές τις ημέρες. Θ΄ απασχολήσει προσωπικό του προγράμματος κοινωφελής εργασία.

Μεσολάβησαν για την υλοποίηση αυτού του έργου και δωρεές καβαλιωτών.

Όσοι διέμεναν και θέλουν να ξαναμείνουν στα συγκεκριμένα σπίτια, διαμαρτύρονται ότι ο δήμος Καβάλας δεν προχωρά γρήγορα.

Από την άλλη πλευρά ο δήμος Καβάλας εξηγεί ότι από τη μια είναι θέμα γραφειοκρατίας, από την άλλη περίμενε να γίνουν οι συγκεκριμένες δωρεές των συμπολιτών μας, προκειμένου να μπορέσει να δράσει. Προς αυτή την κατεύθυνση βοήθησε και το γεγονός του προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας, καθώς του εξασφάλισε προσωπικό που δεν είχε.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ - Εν αναμονή του ραντεβού με Τσάρα - Μπεχράκη

Επόμενο άρθρο

Τα τρακτέρ μένουν στα 2 μπλόκα του Νομού