Dark Mode Light Mode

Φωτιά κατέστρεψε καντίνα στην αλάνα

Τα ξημερώματα της Κυριακής στην αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας εκδηλώθηκε φωτιά, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς καντίνα. Σύμφωνα με το δελτίο της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας, το περιστατικό σημειώθηκε στις 4.15 το πρωί της Κυριακής. Η φωτιά κατάστρεψε ολοσχερώς την καντίνα, όπως και τον εξοπλισμό της, που βρίσκονταν πολύ κοντά στην παραλία.

Η φωτιά σβήστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία Ελευθερούπολης. Η ίδια υπηρεσία διενεργεί προανάκριση προσπαθώντας να βρει πως ακριβώς συνέβη το περιστατικό της φωτιάς. Η καντίνα λειτουργούσε τις προηγούμενες ημέρες, ειδικά την Καθαρά Δευτέρα και τα σαββατοκύριακα και σ΄ αυτήν σημειώνονταν μεγάλη προσέλευση κόσμου.

 

*Φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν σε κατηφορικό δρόμο της περιοχής Τιμίου Σταυρού. Ο οδηγός του αυτοκινήτου πρόλαβε και βγήκε από το όχημα. Δεν έπαθε το παραμικρό.

Η φωτιά μάλλον από βραχυκύκλωμα, ξεκίνησε από τη μηχανή. Δημιούργησε όμως μεγάλες υλικές ζημιές σε όλο το αυτοκίνητο. Επενέβη ένα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καβάλας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Κοντεύουν δύο μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην ΒΦΛ

Επόμενο άρθρο

Την Πέμπτη στη Νέα Καρβάλη ο Άρης Γιαννακίδης