Dark Mode Light Mode

Χρυσανίδης: Σε αργία μέχρι την έφεση

Σε αργία τέθηκε από το γραμματέα της αποκεντρωμένης Θανάση Καρούντζο ο πρώην δήμαρχος Ελευθερών και δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου, Χαράλαμπος Χρυσανίδης. Ήταν κάτι αναμενόμενο μετά την καταδίκη του κ. Χρυσανίδη σε πρώτο βαθμό για την κατηγορία χορήγησης ψευδούς βεβαίωσης. Η πρώτη ποινή αναφέρεται σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Η υπόθεση δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλης σημασίας. Είχε να κάνει με ελαιόδεντρα σε δρόμο της Ν. Περάμου, έργο διαμόρφωσης πεζοδρομίου, που αναβλήθηκε προκειμένου να προηγηθεί το έργο αποχέτευσης. Ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης περίμενε αυτή την εξέλιξη. Απαντά με το γεγονός ότι η έφεση της πρώτης απόφασης θα δικασθεί στο εφετείο Θράκης στις 18 Δεκέμβρη.

Αρχικά η έφεση είχε προσδιορισθεί να δικασθεί την άνοιξη του 2014. Μετά από αίτημα του Χαράλαμπου Χρυσανίδη η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης έγινε πιο σύντομα για τις 18 Δεκέμβρη. Εφόσον στο δικαστήριο της Κομοτηνής αθωωθεί θα παύσει να βρίσκεται σε αργία. Αν αντίθετα καταδικασθεί τότε η απόφαση να τεθεί σε αργία θα συνεχισθεί ανάλογα με την απόφαση του δικαστηρίου.

«Ξέρω ότι οι άσπονδοι φίλοι μου χαίρονται», λέει χαρακτηριστικά ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης, ο οποίος θα δώσει στη δημοσιότητα δήλωση σχετικά με αυτή την εξέλιξη, μάλλον σήμερα.

 

Προηγούμενο άρθρο

Έκτακτος έλεγχος στο Νοσοκομείο

Επόμενο άρθρο

Λιγοστεύουν οι εισαγγελείς, ανησυχούν οι δικηγόροι