Dark Mode Light Mode

Χωρίς ειδήσεις η επίσκεψη της υποδιοικήτριας του ΙΚΑ

Η υποδιοικήτρια του ΙΚΑ Βασιλική Τριανταφυλλίδη, επισκέφθηκε σήμερα στην πόλη της Καβάλας, επικεφαλής κλιμακίου υπηρεσιακών παραγόντων από την Αθήνα, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν μηχανικοί.
Είχε ημίωρη συνάντηση με τη διευθύντρια των υπηρεσιών του ΙΚΑ Καβάλας κα Μελισσοπούλου, μετά το τέλος της οποίας έγιναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
Η κα Τριανταφυλλίδου απέφυγε να μιλήσει αναλυτικά για τα θέματα που συζητήθηκαν. Σε γενικές γραμμές προσπάθησε να υποβαθμίσει την επίσκεψή της στην Καβάλα, τονίζοντας ότι τίποτα το συγκεκριμένο, ουσιαστικό κι επίσημο δεν αποφασίστηκε. Ήταν όπως άφησε να εννοηθεί μια ενημερωτική διαδικασία, ότι πληροφορήθηκε και ισχύει για την Καβάλα, παλιό ή καινούριο δεδομένο, ανέλαβε να προωθήσει στη διοίκηση του ιδρύματος στην Αθήνα.
Η κα Τριανταφυλλίδου είπε στους δημοσιογράφους ότι το ΙΚΑ ότι είναι να κάνει για το στεγαστικό, κτηριακό πρόβλημά του στην Καβάλα, θα το δρομολογήσει το 2ο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, καθώς θέλει συγκεκριμένα ν΄ αποφύγει οποιαδήποτε ανάμειξη στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε.
Πάλι όμως μίλησε αόριστα, παρά το ότι είναι σε εκκρεμότητα, διάλογος του ΙΚΑ για το ίδιο ακριβώς θέμα με τους τοπικούς φορείς.
Ο διάλογος αυτός επρόκειτο να ολοκληρωθεί στη διάρκεια του 2013, πλην όμως οι συναντήσεις που έγιναν ήταν ελάχιστες, δε σημειώθηκε μέχρι τώρα καμιά πρόοδος.
Οι δηλώσεις της κας Τριανταφυλλίδου δείχνουν ότι με δική της πρωτοβουλία, παρά το ότι κατά τα άλλα ήταν ευγενέστατη, δε θέλησε ν΄ ανοίξει τα χαρτιά της μιλώντας στους δημοσιογράφους.
Κοντά της ήταν η διευθύντρια του ΙΚΑ Καβάλας κα Μελισσοπούλου, η οποία επίσης δεν έκανε δηλώσεις. Η κα Τριανταφυλλίδου είπε τα εξής: «Στο πλαίσιο κάποιων επισκέψεων που κάνουμε στη Βόρεια Ελλάδα – η διοίκηση – πέρασα κι από την πόλη της Καβάλας. Ενημερώθηκα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουνε οι συνταξιούχοι του νομού και γενικά για διάφορα θέματα τέτοια και αυτά όλα θα τα μεταφέρω στη διοίκηση, προκειμένου να δούμε πως θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επίλυσή τους. Ως γνωστόν το ΙΚΑ πήρε και τον ΟΠΑΔ τώρα, που κι αυτό είναι ένα καινούριο ζήτημα που έχει τεθεί επί τάπητος για το πώς θα υποδεχτούμε και θ΄αντιμετωπίσουμε και τους συνταξιούχους του ΟΠΑΔ πλέον. Αυτοί ήταν κυρίως οι λόγοι της επίσκεψης».
ΕΡ: Τα κτηριακά…
ΑΠ: «Γενικά το θέμα της ακίνητης περιουσίας είναι ένα ζήτημα το οποίο το εξετάζει η διοίκηση, πλέον περισσότερο εντατικά απ΄ ότι στο παρελθόν, δεδομένου δη δει χρημάτων, όμως είναι κάτι που θα θέλαμε να εξετάσουμε στο 2ο εξάμηνο της χρονιάς αυτής κι όχι τώρα, γιατί υπάρχουνε μία σειρά από εκκρεμότητες που δεν υπάρχει λόγος να τις ανακινήσουμε αυτή την εποχή. Δεν έχω να σας πω κάτι άλλο πάνω σ΄ αυτό. Είναι προεκλογική περίοδος γι΄ αυτό. Δεν έχει νόημα να συζητάμε τώρα για όλα αυτά».

Προηγούμενο άρθρο

Φιλικός αγώνας με κοινωνικό χαρακτήρα

Επόμενο άρθρο

Ο Γιάννης Μούτλιας υποψήφιος με το συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής μας»