Dark Mode Light Mode

Χωρίς Ενσαλίβα με Βύζαντα

Ετοιμάζει Ν` Ντιαγιέ ο Παπαδόπουλος

Αύριο οι παίκτες του ΑΟΚ θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις. Χθες προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα, ανεβάζοντας ρυθμούς.

Μάλιστα προπονήθηκαν κανονικά οι 3 της ομάδας Κ20 που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Μιλάμε για τους Κάργα, Ντομί και Παπαδόπουλο.

Το φιλικό μέσα στον Ακροπόταμο την Κυριακή θα είναι το τεστ εν όψει Βύζαντα Μεγάρων. Εκεί ο Νίκος Παπαδόπουλος θα δοκιμάσει κάποια πράγματα που σκέφτεται για το εκτός έδρας παιχνίδι που έρχεται μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Όλα δείχνουν ότι θα κάνει ντεμπούτο ο Ν` Ντιαγιέ. Υπάρχουν πολλές προσδοκίες για την παρουσία του. Είναι έμπειρος, έχει παίξει σε δύσκολα πρωταθλήματα και σίγουρα μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω.

Στα μεταγραφικά δεν υπάρχουν κάποιες εξελίξεις.

Υπάρχουν κάποιο στόχοι αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το μπάτζετ που θα έχει κάποια ομάδα. Επίσης δεν είχαμε άλλες αποχωρήσεις. Για τις πληρωμές ισχύει αυτό που γράψαμε χθες. Μέχρι την Κυριακή μάλλον θα πληρωθούν οι πάντες. Εκτός απροόπτου.

*Χωρίς Ενσαλίβα με Βύζαντα

Ο Ενσαλίβα δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στο παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων. Θα είναι η απώλεια του ΑΟΚ για την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση για το 2013. Πρώτος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Αναστασόπουλος. Αυτό έγινε και στα προηγούμενα ματς, όταν έλειπε κάποιος από τους δυο βασικούς αμυντικούς μέσους.

Επίσης 3 άλλοι παίκτες του ΑΟΚ έχουν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες.

Ο Παγώνης θα εκτίσει την ποινή του με τον Φωκικό και ο Μαραγκός με τον Πλιάγκα δε θα παίξουν κόντρα στη Λάρισα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ενωση: Προπονήθηκε ο Ατσάρα, επιστρέφουν Κόλεμαν- Πάνος

Επόμενο άρθρο

Θολό τοπίο στο χώρο της Δικαιοσύνης