Dark Mode Light Mode

Χωρίς θέρμανση το κτήριο του ΙΚΑ

Σοβαρά προβλήματα θέρμανσης αντιμετωπίζει ήδη το κτήριο του ΙΚΑ Καβάλας, προβλήματα που αφορούν την οικονομική δυνατότητα τόσο του ΕΟΠΥΥ που λειτουργεί στο ισόγειο του γνωστού κτηρίου όσο και του ΙΚΑ, οι υπηρεσίες του οποίου στεγάζονται στον 1ο όροφο, του ίδιου κτηρίου.

Όπως λένε εκπρόσωποι του τοπικού ΕΟΠΥΥ το τμήμα της Καβάλας έχει τα χρήματα για ν΄ αγοράσει πετρέλαιο θέρμανσης αλλά δε μπορεί να πληρώσει αυθημερόν τον προμηθευτή.

Οι προμηθευτές ζητούν να πληρωθούν την ίδια μέρα και έτσι δεν δίνουν πετρέλαιο στον ΕΟΠΥΥ. Η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη χωρίς όμως ο ΕΟΠΥΥ Καβάλας να έχει μεγάλο περιθώριο ελιγμών καθώς είναι αδύνατο να πληρώσει αμέσως μόλις παραλάβει το πετρέλαιο.

Στον πρώτο όροφο του ίδιου κτηρίου όπου λειτουργούν οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ η κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη, καθώς εδώ φαίνεται ότι δεν υπάρχουν καν χρήματα για ν αγορασθεί πετρέλαιο. Πέρσι όσοι δουλεύουν στον 1ο όροφο του κτηρίου, ζεστάθηκαν μόνο τους πρώτους μήνες του χειμώνα με πετρέλαιο που είχε περισσέψει από την προηγούμενη χρονιά.

Εργαζόμενοι στο ΙΚΑ Καβάλας διαμαρτύρονται γιατί χρήματα δεν λείπουν μόνο για το πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά και γι΄ άλλα αναλώσιμα υλικά. Λέγεται για παράδειγμα ότι δε μπορούν να λειτουργήσουν οι εκτυπωτές καθώς δεν υπάρχουν τόνερ, ενώ δεν υπάρχουν και τα απαραίτητα έντυπα για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων.

Προηγούμενο άρθρο

Συνεχίζεται η δίκη της Κομοτηνής με τους μάρτυρες υπεράσπισης

Επόμενο άρθρο

Αναμένεται αύξηση των κρουαζιερόπλοιων