Dark Mode Light Mode

Χωρίς παράλληλες εκδηλώσεις η Kavala Expo 2014

Η ώρα της έκθεσης του Επιμελητηρίου Καβάλας πλησιάζει, οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και όπως φαίνεται κι αυτή τη χρονιά η έκθεση Kavala Expo 2014, θα είναι μία λαμπρή διοργάνωση που θα προβάλει τους μικρομεσαίους επαγγελματίες – βιοτέχνες όλου του νομού.
Αυτή την περίοδο γίνονται οι τελευταίες συμφωνίες με τις υπηρεσίες του επιμελητηρίου σχετικά με τα περίπτερα που απέμειναν κι απ΄ ότι φαίνεται όλα θα καλυφθούν. Πολλοί επαγγελματίες που συμμετέχουν σταθερά στην έκθεση του Επιμελητηρίου, επωφελήθηκαν της προσφοράς, πλήρωσαν προκαταβολικά τα χρήματα για το περίπτερό τους εξασφαλίζοντας μικρή αλλά χρήσιμη έκπτωση.
Ταυτόχρονα γίνονται συζητήσεις με όλους όσους θα επισκεφθούν από το εξωτερικό και ιδιαίτερα από τις βαλκανικές χώρες την έκθεση, προκειμένου με την ευκαιρία να έχουν ποικίλες επαφές, στην πόλη της Καβάλας, όχι μόνο με τους τοπικούς άρχοντες, αλλά και με συναδέλφους τους επαγγελματίες.
Προκύπτει λοιπόν ότι φέτος θα έρθει στην Καβάλα για την έκθεση του επιμελητηρίου αντιπροσωπεία από την Μολδαβία. Το επιμελητήριο συζητά και με το υπουργείο ανάπτυξης του Λιβάνου που κι αυτό φαίνεται ότι θα έρθει στην έκθεση.
Τις ημέρες της έκθεσης θα είναι στην Καβάλα εκπρόσωποι δύο επιμελητηρίων της Σερβίας, τριών επιμελητηρίων της Βουλγαρίας, από την οποία θα έρθουν πρώτη φορά και δύο επιχειρήσεις, για να λάβουν μέρος με δικό τους περίπτερο στην έκθεση. Μία από αυτές πουλά σόμπες, κατάλληλες για το χειμώνα που έρχεται.
Τις ημέρες της έκθεσης θα επισκεφθεί την Καβάλα και ο δήμαρχος της Σαμψούντας, που κι άλλη φορά έχει τιμήσει με την παρουσία του τη μεγάλη αυτή διοργάνωση του επιμελητηρίου της Καβάλας.
Βάσει απόφασης που πήρε στις 22 Αυγούστου η οικονομική επιτροπή της περιφέρειας, η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα ενισχύσει τη διοργάνωση με ποσό 8.000 ευρώ.
Ο δήμος Καβάλας θα στηρίξει τη διοργάνωση μία ακόμη φορά, συμμετέχοντας με δικό του περίπτερο.
Η αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια φαίνεται ότι αφορά τις παράλληλες εκδηλώσεις. Φέτος υπάρχει το ενδεχόμενο να μην γίνουν καθόλου παράλληλες εκδηλώσεις στο εκθεσιακό κέντρο ή αν γίνουν να είναι ελάχιστες.
Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι οι παράλληλες εκδηλώσεις δεν σημειώνουν επιτυχία κι έτσι αποφεύγουν να προετοιμάσουν φέτος πρόγραμμα με τέτοιες εκδηλώσεις.
Περισσότερα στοιχεία για την έκθεση θα γίνουν γνωστά τις επόμενες. Πάντως όσο πλησιάζουμε στις ημερομηνίες της έκθεσης τόσο η κίνηση στο εκθεσιακό κέντρο μεγαλώνει.
Θυμίζουμε ότι το εκθεσιακό κέντρο ανήκει πλέον στο Επιμελητήριο Καβάλας και αμέσως μετά την έκθεση του τοπικού φορέα θα πραγματοποιηθεί εκεί μία ακόμη εκδήλωση, το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής από το ΤΕΙ Καβάλας.

 

Προηγούμενο άρθρο

Γιατί διακόπτει –προσωρινά- το πρόγραμμα της η ΠΡΩΪΝΗ TV

Επόμενο άρθρο

Παράνομο παρκάρισμα ενοχλεί τους τυφλούς