Dark Mode Light Mode

Χωρίς προσωπικό ΕΛ.ΑΣ. & Δημοτική Αστυνομία

Η σοβαρή ζημιά στο δίκτυο της ΔΕΥΑΚ που εκδηλώθηκε στη συνοικία της ΔΕΠΟΣ το Σάββατο και η υπόγεια διαρροή υδάτων που ώθησε σε καθίζηση το οδόστρωμα την Κυριακή με αποτέλεσμα να ελοχεύει κίνδυνος για την κυκλοφορία των οχημάτων, ήταν το περιστατικό που προσπαθούσαν να γνωστοποιήσουν στις υπεύθυνες υπηρεσίες οι κάτοικοι. Στις τηλεφωνικές κλήσεις τους προς την ελληνική αστυνομία λάμβαναν την απάντηση πως θα έπρεπε να ενημερώσουν σχετικά τη Δημοτική Αστυνομία, ενώ οι προσπάθειες επικοινωνίας με τη δημοτική υπηρεσία έπεφταν στο κενό.

Απευθυνθήκαμε στον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Αστυνομίας Σάββα Εμφιετζή από τον οποίον ενημερωθήκαμε ότι τα απογεύματα του Σαββάτου και της Κυριακή το προσωπικό δεν επαρκεί για λειτουργία της υπηρεσίας. Η λειτουργία βασίζεται σε κυλιόμενο ωράριο έτσι ενώ η Δημοτική Αστυνομία εξυπηρετούσε το πρωί της Κυριακής, παρέμεινε αντιθέτως κλειστή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Το γεγονός ότι δεν απαντά το τηλεφωνικό κέντρο είναι η απόδειξη πως η υπηρεσία παραμένει εκτός λειτουργίας.

Ο Σάββας Εμφιετζής πάντως ενημερώθηκε από τους περιοίκους κι ενημέρωσε με τη σειρά του την ελληνική αστυνομία και τη ΔΕΥΑΚ ώστε να πράξουν τα δέοντα. Πάντως το πρόβλημα έλλειψης προσωπικού μαστίζει τόσο την Ελληνική όσο και τη Δημοτική Αστυνομία και συνειρμικά δημιουργεί προβλήματα και σε επίπεδο εξυπηρέτησης των πολιτών από τις υπηρεσίες.

 

Προηγούμενο άρθρο

Τα προβλήματα του νοσοκομείου Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Σπάσιμο αγωγού και διαρροή - Προβλήματα υδροδότησης στη ΔΕΠΟΣ