Dark Mode Light Mode

Ψάχνουν κουκουλοφόρους!

Ένα ακόμη περιστατικό με κουκουλοφόρο που επιτίθεται σε ανυποψιάστο πολίτη στην πυλωτή πολυκατοικίας κινητοποιεί την αστυνομική διεύθυνση Καβάλας. Τα περιστατικά πρόσφατα είναι τρία. Μπορεί να έχουνε σχέση μεταξύ τους, μπορεί και να μην έχουν.

Πρώτα ήταν η ληστεία με κουκουλοφόρους σε κατάστημα επί της οδού Φιλίππου. Στη συνέχεια η επίθεση που δέχτηκε από δύο κουκουλοφόρους, επαγγελματίας, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, στην περιοχή τέρμα Καλαμίτσας. Το τρίτο περιστατικό όπου ο δράστης ήταν ένας κουκουλοφόρος έγινε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή των Ποταμουδίων.

Η αστυνομία ερευνά προσεκτικά τα τρία περιστατικά, πιστεύοντας ότι άλλοι είναι οι δύο δράστες που δρουν από κοινού, κι άλλο είναι το περιστατικό με τον έναν δράστη, στην περιοχή των Ποταμουδίων.

Γίνονται έρευνες. Υπάρχουν στοιχεία και υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα θ΄ αποκαλυφθεί η ταυτότητα όλων αυτών των κουκουλοφόρων που τελευταία ληστεύουν ανυποψίαστους πολίτες, ακόμη και στην πόλη της Καβάλας, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης.

 

Προηγούμενο άρθρο

Υπάρχει θέμα με το ΙΚΑ σε Χρυσούπολη – Ελευθερούπολη

Επόμενο άρθρο

Όλοι ικανοποιημένοι στον Εμπορικό Σύλλογο