Dark Mode Light Mode

10 με 20 Αυγούστου η Ελλάδα κατεβάζει ρολά!

Με φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου αν και μετά δεν φαίνεται στα μοντέλα των μετεωρολόγων κάτι ακραίο.

Τα αναφέρουμε όλα αυτά γιατί από τα τέλη Ιουλίου είχε αρχίσει η τρομοκρατία για τις θερμοκρασίες του Αυγούστου που μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν επαληθεύονται.

 

Τελικά η Εθνική μας έκανε μία νίκη στην πρώτη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν γνωρίζουμε αν μας φτάνει για να περάσουμε στην επόμενη.

 

Πέφτουν σιγά – σιγά οι ρυθμοί ενόψει 15Αύγουστου αφού παραδοσιακά η Ελλάδα 10 με 20 Αυγούστου κατεβάζει ρολά.

Για άλλη μια φορά πρώτος προορισμός για την πόλη μας αλλά και τους γύρω Νομούς το νησί των γενναίων, η Θάσος και ετοιμαστείτε (και πάλι) για εικόνες με ατελείωτες ουρές στο λιμάνι της Κεραμωτής.

Και αυτοί που θέλουν να ταξιδέψουν από το κεντρικό λιμάνι της Καβάλας αναγκάζονται να περάσουν απέναντι από την Κεραμωτή προκειμένου να αποφύγουν τον «Νικητή» που ξεκινάει μεν αλλά δεν φτάνει ποτέ !

 

Η Θάσος τα τελευταία χρόνια είναι μέσα στις πρώτες επιλογές και αρκετών Θεσσαλονικιών που θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία της κυκλοφορίας προς Χαλκιδική και έτσι επιλέγουν το νησί για τις ημέρες του 15Αυγούστου.

 

Σε ροντέο μετατράπηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην Γαλλία και την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, καθώς οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήρθαν στο φινάλε του προημιτελικού.

Συγκεκριμένα, οι Νικολάς Οταμέντι, Αλεξάντρ Λακαζέτ, Τιάγκο Αλμάδα και Λοΐκ Μπαλντέ αφού πρώτα αντάλλαξαν «βαριές» κουβέντες και κάποια… γαλλικά στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια. Αμεσα η σύρραξη γενικεύτηκε καθώς και άλλοι ποδοσφαιριστές μπήκαν στον καβγά. Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε.

Λέτε να έχουν προηγούμενα από τον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ ;

 

Με μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων τα περισσότερα καταστήματα της πόλης δημιουργούν συνθήκες για ευκαιρίες αγοράς που δεν πρέπει να μας αφήσουν ασυγκίνητους.

 

Τρίτη εβδομάδα για την Κατερίνα Καινούργιου που παραμένει ερωτευμένη με το νέο αμόρε της.

Μακάρι αυτή η σχέση να έχει το φινάλε που επιθυμεί και να μην έρθει κάνα πλατς!

Για την ιστορία σας αναφέρω ότι όλες οι σχέσεις της Κατερίνας στο παρελθόν έχουν χαλάσει πάνω στο 6μηνο.

 

Στα 3,433 δισ. ευρώ ανήλθε το α’ 5μηνο φέτος το νέο ληξιπρόθεσμο χρέος των πολιτών προς την εφορία, ενώ πέρυσι την ίδια περίοδο ήταν 2,813 δισ. ευρώ (αύξηση κατά 22%), σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΑΑΔΕ.

Κυριάκο γερά πάρε μας και τα σώβρακα !!!!

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

 

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας: Λαϊκό και Ποντιακό Πρόγραμμα με Θεόφιλο  Πουταχίδη και Χρύσα Μαλακόζη