Dark Mode Light Mode

11 Γενάρη δημοπρατείται το έργο στο Νοσοκομείο

Πιο συγκεκριμένη είναι από προχθές η διαδικασία για τη δημοπράτηση του μεγάλου έργου ανακαίνισης στο Νοσοκομείο.

Αυτό θα δημοπρατηθεί αρχές του νέου έτους με προθεσμία περαίωσης, από την υπογραφή της σύμβασης και μετά, χρονικό διάστημα 20 μηνών.

Η νέα ανακοίνωση της 4ης ΥΠΕ αναφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

«Η Διοίκηση 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης προκηρύσσει ανοικτή διαδικασία κάτω των ορίων για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ» – Υπηρεσίες εκπόνησης τεχνικών μελετών), με συνολικό προϋπολογισμό ύψους € 2.471.000,00 μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (συνολικός προϋπολογισμός με ΦΠΑ 24%: € 3.064.040,00).

Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά στην υλοποίηση του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ» με αξιολόγηση μελέτης με το οποίο επιχειρείται η αναβάθμιση, αναδιαρρύθμιση, ανακαίνιση και o εκσυγχρονισμός των κτιριακών υποδομών και των εγκαταστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, συμπεριλαμβανομένου και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, με στόχο τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η 11.01.2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15.00 μ.μ.. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε είκοσι (20) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης».

Προηγούμενο άρθρο

Η μεγάλη εκδήλωση για τα ΑμεΑ και οι στόχοι του τοπικού συλλόγου

Επόμενο άρθρο

Στα συνηθισμένα επίπεδα η δραστηριότητα για τον κορωνοϊό