Dark Mode Light Mode

111 χρόνια ελεύθερη Χρυσούπολη

Ο Δήμος Νέστου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα φετινά Ελευθέρια.

Τα 111 χρόνια από την απελευθέρωση της Χρυσούπολης. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν την Πέμπτη 11 Ιουλίου, συνεχίζονται ως την προσεχή Κυριακή 14 Ιουλίου. Όλες είναι με ελεύθερη είσοδο.

Η βασική εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 11 Ιουλίου το απόγευμα: Στην πλατεία Ηρώων ώρα 19.30 ανάγνωση ονομάτων πεσόντων. Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.

20.00 Μουσείο ιστορίας και τέχνης, χαιρετισμός Δημάρχου Νέστου κ. Σάββα Μιχαηλίδη. Πανηγυρικός της ημέρας από την εκπαιδευτικό Πιστίκη Μαρία. Χορωδία από το σύλλογο Θρακιωτών Δήμου Νέστου.

Προβολή επετειακού ντοκιμαντέρ από την απελευθέρωση της Χρυσούπολης. Δεξίωση. 21.30 στην πλατεία Α. Παπανδρέου μουσικοχορευτική μικρασιάτικη βραδιά με την Ασημίνα Μαναβάκη και τοπικούς καλλιτέχνες.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται ως εξής:

Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 21.30 στην πλατεία Α. Παπανδρέου μουσικοχορευτική βραδιά με τοπικούς καλλιτέχνες. Σάββατο 13 Ιουλίου και ώρα 21.30 στην πλατεία Α. Παπανδρέου μουσικοχορευτική ηπειρώτικη και σαρακατσάνικη βραδιά με τους Γιώργο και Γιάννη Μίγγο και Κωστή Ζλατίνη και Βαγγέλη Τσιλιγγίρη. Κυριακή 14 Ιουλίου 21.30 πλατεία Α. Παπανδρέου ποντιακή βραδιά με ντόπιους καλλιτέχνες.

Προηγούμενο άρθρο

Αρχές Οκτώβρη η «KavalaExpo 2024»

Επόμενο άρθρο

Εκπτώσεις στην αγορά και υψηλές προσδοκίες